Vecka 16


Hej allihopa! Denna vecka är en extra rolig bloggvecka för jag har fått äran att vara "Veckans Blogg" här på Nouw! Det ska bli så himla härligt att ha er med mig till söndag :) Nouw Magazine har publicerat en intervju med mig som ni kan läsa HÄR om ni vill, men jag tänkte även presentera mig lite kort för er som är nya här nedan och under det hittar ni som vanligt på måndagar veckans planer.

Så, Fanny heter jag och är ursprungligen från Falun i Dalarna men bor numera i Vasastan i Stockholm tillsammans med min andra hälft. Jag driver eget som bröllopskoordinator, designer och florist, är ena halvan av Bröllopspodden och bloggar här på Nouw. Här i bloggen får ni följa min vardag som egenföretagare men även så mycket vardagsinspiration som det bara går, allt från outfits, recept och inredning till shoppingtips, olika guider och filmtips. Jag älskar att sätta guldkant på vardagen och mitt mål här på bloggen är att inspirera alla mina följare till att göra detsamma :) Hoppas att ni ska trivas här!


MÅNDAG
Mjukstartar veckan med kontorsmåndag! Jag ska bland annat ta tag i alla mail som rullat in under helgen och gå igenom alla praktikantansökningar jag fått och boka in några intervjuer, ska bli så spännade att gå igenom!

TISDAG
Tisdagen kommer starta med en våffelfrukost tillsammans med Tina, kan det bli bättre?! Sedan blir det veckans bloggdag då jag ska fota en del och förbereda några inlägg för senare i veckan. På kvällen blir det AW med Andreas, Lisa och Rickard!

ONSDAG
Två möten på förmiddagen och sedan kontorsjobb på eftermiddagen, ska se om jag kanske kan få till någon första praktikantintervju här också. På kvällen ska jag träna med Emma!

TORSDAG
Lite spamorgon tillsammans med Lisa på ett spa som vi har samarbete med på podden, ska bli så spännande då vi ska prova en väldigt speciell behandling (berättar mer efter)! På eftermiddagen hoppas jag på att få till några intervjuer till och även knyta ihop några sista detaljer inför nästa veckas workshop.

FREDAG
Jag ska spendera förmiddagen med ett av mina brudpar som inte bor i Stockholm men som kommer hit för dagen. Vi ska bland annat på ett möte med cateringfirman jag bokat till dem och så ska jag presentera mitt designförslag för dem. På eftermiddagen ska jag iväg och handla inför kvällen då vi bjudit hem Emma och Anton på middag. Vi har precis bokat en resa tillsammans i sommar så vi ska kika på hotell, hyrbilar osv. Längtar!!

LÖRDAG & SÖNDAG
Ledig helg! Jag planerar att mest mysa med Andreas (inte så många "vanliga" helger kvar nu innan bröllopssäsongen sätter igång) och så ska vi sätta igång med lite fix i sovrummet.

Gillar

Kommentarer

Lycklig
Lycklig,
Världens roligaste jobb du har! min dröm har alltid varit att jobba med beöllopspar! Min fundering är om den businessen har hög egterfrågan just här i Sverige? känns som det används mer sånt i USA tex. Berötta gärna! Härlig blogg!
nouw.com/lycklig
fannystaaf
fannystaaf,
Ja det är verkligen ett fantastiskt jobb! Nej jag skulle inte säga att branchen är jättestor här, inte som i USA i alla fall, men den är absolut på väg uppåt och jag har varit fullbokad för i år länge så det finns absolut många brudpar som tar hjälp 😊
nouw.com/fannystaaf
sjosefine
sjosefine,
Färgerna och ljuset, vad fint 😍
nouw.com/sjosefine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229