Vecka 17


Jag fick så mycket frågor om min nya pyjamas när jag la upp den på instastories igår, så roligt att ni gillar den lika mycket som jag gör! Den är från Shein, och ni hittar den HÄR (adlink)! Den är väldigt liten i storleken så jag har storlek XL i min. Den är lite för varm för att sova i nu men jag använder den som mysdress på kvällarna då den är helt perfekt :)


MÅNDAG
Jobba hemifrån hela dagen och organisera ihop den kommande, väldigt fullbokade veckan.

TISDAG
Jobba med bloggen på förmiddagen, mer än så hinner jag tyvärr inte sätta av till bloggen denna vecka. På eftermiddagen ska jag hämta upp paket med grejer till workshopen, kolla på en potensiell lokal för ett kommande event och sedan möta upp lite vänner för en AW.

ONSDAG
Podda i studion från 9-14 och sedan ska jag åka ut till Blomsterriket för att hämta hem grejer som jag har på lagret där till workshopen.

TORSDAG
Ska till blomstermarknaden tidigt på morgonen och hämta upp mina blommor jag beställt för helgen och sedan har jag intervjuer med potensiella praktikanter heeela dagen. Jag vet inte varför jag tyckte att det var bra att klämma in alla på samma dag? Haha. Gissar att det blir så när det är en så stressig period, då vill man bara bocka av moment istället för att sprida ut dem. Dessutom vill jag ta in några på provjobb på workshopen! Jag ska i alla fall ha min vän Tina med mig som är superduktig på rekrytering så jag får riktig proffshjälp :)

FREDAG
Förberedelser för workshopen hela dagen! Jag ska göra alla blommor, hämta upp alla klänningar, köra alla grejer till studion och börja bygga upp allt.

LÖRDAG
Workshop hela dagen.

SÖNDAG
Leeeedig!


Gillar

Kommentarer

Westergrenjulia
Westergrenjulia,
Ååh vilken fin pyjamas! Det låter även som en super härlig vecka!
nouw.com/westergrenjulia
JosephineJuninger
JosephineJuninger,
Åå vilken fin 😉
nouw.com/josephinejuninger
emmaks
emmaks,
Så fin pyjamas!
nouw.com/emmaks