VECKA 17

Nya favoritlinnet från NA-KD! Just nu får ni 20% rabatt om ni anger koden "fanny" :)

Godmorgon! Måndag igen! Veckorna går i raaasande fart och igår kväll fick jag styra upp hela våren och sommarens jobb rejält för att jag ska få ihop det. Jag listade alla stora grejer jag måste göra som designkoncept, körscheman osv och vilken vecka de måste göras för att jag ska hinna med allt. Denna vecka har jag gett mig själv deadline på två designkoncept, en moodboard och ett körschema. Sedan ska det även hinnas med en massa möten och knyta ihop alla lösa ändar inför bröllopet som är om några veckor. Stressig men rolig vecka med andra ord! Nu ska jag strax in i ett telefonmöte men här har ni veckans planer:

Måndag: Jobba några timmar framför datorn + telefonmöte med en lokalkoordinator på morgonen för att stämma av alla detaljer inför ett av bröllopet som närmar sig. Sedan ska jag jobba ett pass på Blomsterrriket och pussa + krama ihjäl Andreas som äntligen kommit hem på kvällen.

Tisdag: Time to get shit done! Heldag framför datorn då jag ska beta av en massa jobb.

Onsdag: Fotografering inför ett nytt projekt som ni snart får veta mer om, sedan är det även Andreas födelsedag så jag ska sjunga och fira honom såklart!

Torsdag: Kontorsjobb hemifrån och möte med Fanny Staaf Events florist Sarah ang. blomsterordrar inför kommande bröllop.

Fredag: Möten med tre brudar och springa ärenden där emellan.

Lördag: Jobba på Blomsterriket

Söndag: Valborg och fira Andreas födelsedag med vänner!

Gillar

Kommentarer