VECKA 18

Fick en del frågor om denna look på Instagram, linnet hittar ni här och koftan hittar ni här :)

Hej mina finisar! Vet ni vad? Jag sitter just nu och jobbar med öppna fönster! Så underbart! Denna vecka kommer jag knappt hinna med att andas men jag har lagt hela morgonen på att organisera upp allt så att jag kan jobba så effektivt som det bara går. Jag sov dessutom superdåligt inatt då jag var så himla ledsen över Daisy så idag känner jag mig lite extra stressad och HSP-ig men det är bara att jobba sig igenom det. Nästa vecka är bröllopsvecka så den mesta av tiden kommer gå åt till att organisera och spika allt inför det så att jag endast behöver fokusera på inköp, blommor osv nästa vecka men jag ska även ta fram moodboards till ett av mina brudpar och spika ett designkoncept med ett annat. Såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Jobba på Blomsterriket

Tisdag: Kontorsjobb hemifrån på förmiddagen och jobb på Blomsterriket på eftermiddagen

Onsdag: Morgonmöte med en av mina nya brudar och sedan planeringsjobb hela dagen tillsammans med Nina. Jag ska bland annat lägga en stor blomsterbeställning inför nästa veckas bröllop och spika körschemat med alla inblandade.

Torsdag: Tidigt frukostmöte med nästa veckas brudpar, avstämning av alla sista detaljer! Sedan brunch med Anna och planeringsjobb framför datorn hela eftermiddagen.

Fredag: Jag ska försöka jobba halvdag på fredag så att jag får några timmar ledigt denna vecka, det ska dessutom vara 19 grader och soool så jag och Tina pratade om att hitta på något supersomrigt och mysigt! Jag misstänker att moodboardsen inte kommer hinnas med tidigare denna vecka så det är nog dem jag ska pyssla med jobbhalvan av dagen.

Lördag - Söndag: Jobb på Blomsterriket

Gillar

Kommentarer

Cassandra
,
Alltså Fanny du är en sådan stor inspiration! Alla dina inlägg är roliga att läsa och det är så sjukt kul o jäkla peppande att läsa om ditt företagande! Det lyser verkligen igenom i dina inlägg att du älskar ditt jobb och ja det är helt enkelt så roligt att följa med på din resa genom bloggen! Stor inspiration i väldigt mycket så tack för det! xx 😊
Natalie
,
Har inte sett dig nämna i bloggen att dina föräldrar är med i kvällens "räddad av änglar". När man följt din blogg i massa år så känner man såklart igen dom 😊 Jag fattar inte hur han kan veta så mycket, inte klokt!! Sitter här och ryser över hur coolt det är att dom (och alla andra) överlevde den dagen!
Fanny Staaf,
Tusen tack för din superfina kommentar Cassandra! Blir så himla glad 😊 Stor kram!
fannystaaf.se