Vecka 19


Dress: RESERVED

Hej alla ni! Äntligen känner jag mig något sånär som en människa igen, PHU vad tungt det var förra veckan med jetlagen. Det har aldrig slagit mig så hårt förut. Jag snittade 2-3 timmars sömn per natt, kände mig helt borta och ofokuserad under dagarna och kände verkligen med alla småbarnsföräldrar som alltid behöver fungera på så lite sömn. Jag är verkligen bortskämd med 8 timmar per natt nästan jämt! Men nu i helgen lyckades jag balansera ut det lite och idag har jag haft mer energi och fokus så förhoppningsvis är det över nu. Har flängt runt hela dagen mellan möten, ärenden och poddning vilket varit superkul. Jag har fortfarande en inre stress över allt som jag vill komma ikapp med efter semestern dock men hoppas på att få allt det klart denna vecka. Såhär ser planerna ut:


Måndag: Möten på förmiddagen och poddning + ärenderunda på eftermiddagen.

Tisdag: Möten hela förmiddagen (bland annat sista avstämningsmötet för säsongens första bröllop!) och på eftermiddagen ska Alicia och jag pyssla lite på kontoret med förberedelser inför sommaren.

Onsdag: En kontorsdag utan möten men med en massa deadlines, och på kvällen ska vi ut med familjen och fira pappas födelsedag.

Torsdag & Fredag: Inga möten eller annat inplanerat än vilket känns skönt då jag har en maaassor av planeringsjobb att komma ikapp med efter semestern, så förhoppningsvis kan jag drunkna i det under de sista dagarna och få en massa gjort.


Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en helt fantastisk vecka. Skönt att du börjar bli människa igen ❤️Stor kram!
nouw.com/missjohansson
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Såååå fina bilder!!!!
nouw.com/belindagoransson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229