VECKA 19

 

Dags för bröllopsvecka igen! Man kan säga att detta nästan är starten på säsongen då de kommer på löpande band nu. Det innebär inga möten och deadlines utan nästan bara förberedelser för helgen samt jobb med mailen såklart som alltid måste göras oavsett vecka. Jag känner mig rätt slut efter allt jobb i helgen men ändå supertaggad på bröllopet. Det kommer bli så galet vackert och jag längtar massor efter att se detta superfina par säga "ja" under den helgröna, cirkulära vigselbågen vi ska bygga :) Såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Jobb på Blomsterriket och på kvällen blir det resebokning med Andreas, wei!

Tisdag: Kontorsjobb på förmiddagen och springa ärenden på eftermiddagen. På kvällen blir det födelsedagsmiddag för pappa i Sigtuna tillsammans med familjen, Andreas, mormor och morfar.

Onsdag: Podda + signa kontrakt med Lisa på förmiddagen, snart får ni veta vad som är på G! Lunch tillsammans med ett företag för att prata om ett potensiellt framtida samarbete och kontorsjobb på eftermiddagen.

Torsdag: Förbereda alla dekorationer inför lördagen och ringa alla leverantörer en sista gång och bekräfta alla detaljer.

Fredag: Förbereda alla bröllopsblommor

Lördag: Bröllop!

Söndag: Jobba några timmar på förmiddagen och sedan mysa med min fina pojkvän heeeela eftermiddagen och kvällen! Vara "Bröllopsbakis" som vi kallar det ;)

Gillar

Kommentarer