VECKA 2

Blouse: Shein (here), Jeans: Gina Tricot (here), Bag: Mango (here)

Nu kör vi! Min checklista för dagen är gaaaalet lång men jag är ändå supertaggad på att komma igång igen och kicka igång planeringsåret ordentligt med alla brudpar så att jag kan vara helt ledig sedan när vi åker till Thailand om en månad. Det är skönt att jag visste så tidigt att vi skulle resa bort så att alla mina brudpars planeringstidslinjer är anpassade efter det och har mest planeringsdelar som brudparen sköter själva schemalagt i Febaruari, som att köpa ringar och tärnklänningar etc. Nu sitter jag på Kaffeverket som är dagens kontor, ganska många dagars kontor om jag ska vara ärligt, haha. Jag brukar alltid ta möten här samt sitta här när jag jobbar med Anna som jag gör idag tex. Det ligger väldigt nära mig vilket är smidigt men tycker även att det är ett bra ställe att sitta och jobba på då det är stora bord, bra wi-fi etc. Hur som helst, såhär ser veckans planer ut, mest jobbfokus med lugna kvällar vilket känns perfekt nu efter ledigheten:

Måndag: Jobba ikapp! Beta av mailen från de senaste två veckorna och kickstarta planeringsåret tillsammans med Anna.

Tisdag: Podda med Lisa på förmiddagen och göra en telefonintervju för en tidning samt beta av mer kontorsjobb på eftermiddagen.

Onsdag: Bloggdag! Jag ska prova upplägget med att ha en bloggdag i veckan som jag skrev om tidigare. Jag svarar i vanlig ordning på alla mail på morgonen då jag aldrig låter mina brudpar vänta mer än max 24 timmar på svar (förutom på helgen) men sedan ska jag ägna mig åt bloggen och prova ett nytt recept, fota lite i lägenheten, planera inför kommande inlägg och även ta ett bloggrelaterat möte på eftermiddagen.

Torsdag: Jobba hemifrån hela dagen. Jag behöver verkligen minst en sådan dag i veckan då jag bara drunknar i datorjobb hela dagen, det är då jag får som mest gjort. Det beror lite på hur mycket annat jobb som hinner dyka upp innan men jag hoppas på att kunna börja spåna på några av designkoncepten.

Fredag: Grundplaneringsmöte med ett brudpar på förmiddagen och sedan jobbar jag hemifrån på eftermiddagen och kan förhoppningsvis gå på helg redan vid 15-tiden! Lyx!

Lördag - Söndag: Ledig! Jag ska mysa järnet med Andreas som jag har längtat ihjäl mig efter men även fixa en del i vår lägenhet samt i Andreas gamla lägenhet som vi byter hyresgäst i nu i helgen.

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
En fråga jag kom på nu när jag läste inlägget kring din veckoplanering. Om du t.ex. inte hinner med allt som ska göras under dagen, som idag måndag, så har du mycket att fixa. Vad händer om du inte hinner med allt? Tänker kring om du blir stressad, jobbar du tills du är klar, så att du sätter ett mål att detta ska klaras av men du vet att du borde hinna med det? Känner igen mig lite själv i det här med planering då jag studerar på högskolan, men känslan av att inte hinna med är bara frustrerande och jag vet ju att det blir mer att göra en annan dag. Ifall du hade velat tipsa lite kring detta? Kram