Vecka 2

.

HEJ 2019!


Hej på er! Och hej 2019! Nu är jag tillbaka efter min ledighet som har varit såååå skön. Bara tagit det lungt, umgåtts med nära och kära, sett på en massa film, ätit god mat, gått långpromenader etc etc. Hoppas ni också fått vara lediga lite under jul och nyår och haft det lika härligt som jag har haft!

Nu är jag redo för ett nytt år. Jag tänkte lägga upp lite inlägg om nyårsmål, julklappar, bilder från ledigheten samt summeringar av 2018 senare i veckan men först och främst kommer veckans planer. Härligt med en fullspäckad vecka direkt i början av året så att man verkligen kommer igång!

Måndag: Började dagen med en 2-timmars konsultation med ett brudpar. Sedan blev det en vända till Hötorget där jag gick lös på rosa blommor inför onsdagens fotografering och sedan åkte jag hem och betade av alla mail som trillat in under ledigheten. Efter att jag skrivit klart detta inlägg ska jag bara lägga en MatHemsbeställning och sedan göra kväll.

Tisdag: Sista dagen på gamla kontoret! Vi byter nämligen till ett annat om en vecka. Ska bli så mysigt att träffa tjejerna igen efter ledigheten. På lunchen ska jag iväg på ett möte kopplat till bloggen.

Onsdag: Produktfotografering för nya företaget här hemma i lägenheten. Sedan hoppas jag hinna med lite kontorsjobb när ljuset försvinner och på kvällen har jag ett möte med ett av mina brudpar.

Torsdag: Poddag hela dagen med Lisa! Vi ska spela in två avsnitt och planera våren.

Fredag: Jag funderar på att ha en liten utbildningsdag på fredag! Jag tänkte se en kurs som jag köpte för några år sedan igen för att hålla allt färskt i minnet samt börja läsa en ny bok om företagande som jag köpt.


Kram!


Gillar

Kommentarer