Vecka 20


Godmorgon! Ny vecka och även fast det har varit underbart med flera korta veckor i rad så gör det mig lite lugn att ha en 5-dagars arbatesvecka framför mig med en hel del kontorstid så kan jag beta av en massa jobb som hamnat mellan stolarna det senaste. Jag är ju både i sluttampen med alla mina brudpar som gifter sig i sommar och sedan börjar de nya bokningarna för 2019 rulla in också så det överlappas med lokalletande och budgetskissar för alla nya brudpar. Love it! Idag blir dock ingen vanlig kontorsdag för jag och Lisa ska fotas för podden hela dagen av fina Cecelina. Vi ska strax iväg till ByMalina för att välja ut outfits, sedan kommer makeupartisten hit och ska göra oss fina innan vi sätter igång att fotas vid lunch. Ska bli så roligt! Såhär ser veckans planer ut:

MÅNDAG
Fotografering för podden hela dagen! På kvällen ska vi äta middag med Lisa och Rickard i kvällssolen, såå mysigt.

TISDAG
Kontorsdag hela dagen följt av en vända till gymmet på kvällen.

ONSDAG
Veckans bloggdag. Det blir lite fotografering, förberedelse för ett samarbete och planering av framtida inlägg. På kvällen blir det ett combatpass!

TORSDAG
Kontorsjobb på förmiddagen, ett möte på eftermiddagen och på kvällen har Lisa och jag ett bröllopsevent tillsammans med Lexington i deras flagship store på Birger Jarlsgatan. Kika förbi om ni vill! Det är 17-19.

FREDAG
Mötesmarathon och förbereda lite mys inför helgen :)

LÖRDAG & SÖNDAG
Ledig helg!


Gillar

Kommentarer

escali
escali,
Loving the pretty pictures! Have a fun week!
nouw.com/escali
johannamsjolin
johannamsjolin,