Vecka 22


Summer inspiration ☀

Hej på er! Nu är jag tillbaka efter en tyst helg :) I lördags var jag helt slut efter bröllopet och sedan hade vi vänner över på middag på kvällen så vi kom inte i säng förän vid 04 vilket resulterade i att jag var helt slut även igår, haha. Men, nu är jag tillbaka på banan och har jobbat mig igenom mailen hela dagen! Nu ska jag laga en riktig svensk klassiker, falukorv med stuvade makaroner och mysa i soffan med min lite småkrassliga älskling, men nedan har ni veckans planer som även innehåller något nytt som hänt!

MÅNDAG
Jobba hemifrån, har en hel del att ta tag i med mailen eftersom att både torsdagens + fredagens kontorsjobb försvann förra veckan pga. bröllopet. Jag ska även prata med ett utländskt brudpar på Skype som vill gifta sig i Sverige nästa sommar.

TISDAG
50/50 Blogg samt bröllopsjobb. Jag ska även hinna med en vända på stan för några ärenden och kika lite på bokföringen.

ONSDAG
Podda i studion på förmiddagen och ha två möten på eftermiddagen. På kvällen ska vi fira mors dag i efterskott!

TORSDAG
Skriva på och lämna över A's lägenhet och sedan blir det min sista jobbdag hemifrån på ett tag för att jag...

FREDAG
... har skaffat kontor! Och på fredag flyttar jag in :) Det är 3 andra superhärliga tjejer som redan sitter där och hade en plats över som jag ska hyra. Även fast jag gillar att jobba hemifrån så känner jag att det är svårt att skilja på jobb och fritid ibland samt att det blir rätt ensamt här på dagarna, så det ska bli superhärligt med en riktig arbetsplats att gå till, kunna ta alla möten på osv.

LÖRDAG & SÖNDAG
Ledig helg!

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Vad kul med kontor! Smidigt! 😃
www.nouw.com/viktorhognas
Elin S
,
Wow, grymt att ha ett kontor! Förstår även att det är lätt att blanda ihop jobb och fritid om man jobbar hemma, det kommer säkert att kännas bättre för dig (både personligen och jobbmässigt) att ha ett kontor. GOALS! Kram från en trogen bloggläsare <3
Faronsson
Faronsson,
Härligt det låter! Så fina bilder💖💖
nouw.com/faronsson
moahakansdotter
moahakansdotter,
Gud vad härligt med ett kontor! x
nouw.com/moahakansdotter
isabylund
isabylund,
Åh vad proffsigt med kontor då 😊 KUL! Hoppas det blir bra!
nouw.com/isabylund
isabylund
isabylund,
Åh vad proffsigt med kontor då 😊 KUL! Hoppas det blir bra!
nouw.com/isabylund