Vecka 25


Hej fina, fina ni! Ibland går livet som egenföretagare (och för alla andra såklart) helt enkelt inte ihop och det har varit det som hänt de senaste veckorna. Långa, långa arbetsdagar, stressymptom på hälsan som gjort att jag behövt använda helgerna till ren och skär vila och så allt extra som ska fixas inför semestrarna. Därav har bloggen hamnat i kläm. Jag tror att det får bli lite såhär nu under min högsäsong, att jag kikar in här när jag har tid, men hoppas ni tycker det är okej! Såhär ser i alla fall min vecka ut :)

Måndag: Kontorsdag med Anna som avslutas med 2019-säsongens första grundplaneringsmöte.

Tisdag: Sista kontorsdagen innan semstestern, jag ska bocka av en massa datorjobb och ta ett planeringsmöte med ett nytt, härligt brudpar. På kvällen blir det storpackning hemma!

Onsdag: Podda heeela långa dagen med Lisa i studion (en massa sommaravsnitt ska spelas in) och sedan går tåget till Göteborg på kvällen.

Torsdag: Vi ska spendera dagen hemma hos Andreas föräldrar och förbereda inför midsommar, jobba lite och mysa. På kvällen kommer några av midsommar gästerna ut för grillmiddag :)

Fredag: Midsommar!

Lördag: Brunch tillsammans med midsommargänget och sedan ska vi bara ta det luuungt.

Söndag: Palma!


Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Verkar som du får en väldigt bra vecka! 😊
www.nouw.com/viktorhognas
mooaandreasson
mooaandreasson,
Verkar som en bra vecka, glöm inte att ge dig lite egentid och vila 😊
nouw.com/mooaandreasson
Julia,
Klokt av dig att vila upp dig. För mig är du en av mina absolut favoritbloggar, men det är aldrig ett "måste" att du ska uppdatera helatiden. Det är snarare en bonus när du väl gör det. Jag hoppas inte att du sätter för stor press på dig. Tack för, som alltid, massa inspiration. Kram!
www.frusmetana.blogg.se
lillalin
lillalin,
verkligen klokt av dig att vila! Livet är här och nu och just därför är det extra viktigt att pausa ibland. Bloggen finns kvar och vi läsare finns också såklart kvar! Huvudsaken är att du mår bra och att du får vila!💛
nouw.com/lillalin
Matilda,
känner samma här, var rädd om dig!
matildastrandberg.myshowroom.se
Matilda,
känner samma här, var rädd om dig!
matildastrandberg.myshowroom.se