Vecka 25


Hej fina, fina ni! Ibland går livet som egenföretagare (och för alla andra såklart) helt enkelt inte ihop och det har varit det som hänt de senaste veckorna. Långa, långa arbetsdagar, stressymptom på hälsan som gjort att jag behövt använda helgerna till ren och skär vila och så allt extra som ska fixas inför semestrarna. Därav har bloggen hamnat i kläm. Jag tror att det får bli lite såhär nu under min högsäsong, att jag kikar in här när jag har tid, men hoppas ni tycker det är okej! Såhär ser i alla fall min vecka ut :)

Måndag: Kontorsdag med Anna som avslutas med 2019-säsongens första grundplaneringsmöte.

Tisdag: Sista kontorsdagen innan semstestern, jag ska bocka av en massa datorjobb och ta ett planeringsmöte med ett nytt, härligt brudpar. På kvällen blir det storpackning hemma!

Onsdag: Podda heeela långa dagen med Lisa i studion (en massa sommaravsnitt ska spelas in) och sedan går tåget till Göteborg på kvällen.

Torsdag: Vi ska spendera dagen hemma hos Andreas föräldrar och förbereda inför midsommar, jobba lite och mysa. På kvällen kommer några av midsommar gästerna ut för grillmiddag :)

Fredag: Midsommar!

Lördag: Brunch tillsammans med midsommargänget och sedan ska vi bara ta det luuungt.

Söndag: Palma!


Gillar

Kommentarer

Matilda,
känner samma här, var rädd om dig!
matildastrandberg.myshowroom.se
Matilda,
känner samma här, var rädd om dig!
matildastrandberg.myshowroom.se
Matilda
IP: 82.99.3.229