Vecka 27


Hej hej hallå! Nu är jag hemma i Sverige igen efter en helt underbar vecka på Mallorca tillsammans med Andreas, Emma och Anton (mer bilder kommer!). Nu kör jag två jobbveckor här hemma i Stockholm innan jag kommer ha min bas på västkusten i 3 veckor då Andreas har semester. Så mysigt att jag har ett så flexibelt jobb så att även fast jag inte kan ta någon sommarsemester så kan jag jag ändå vara där med honom och låtsas lite ;) haha. Såhär ser min kommande vecka ut, längtar till varje dag!

Måndag: Jobbdag hemifrån. Ska mest komma ikapp med alla mail jag inte hann svara på under semestern och uppdatera mig om vad som hände under förra veckan.

Tisdag: Flyga till en hemlig destination över dagen tillsammans med Lisa för att spela in ett poddavsnitt med en sponsor.

Onsdag: Jobba hemifrån på förmiddagen, luncha med My och sedan spendera eftermiddagen i frisörstolen.

Torsdag: Mötesmarathon på kontoret! Jag ska vara med på ett av Annas brudmöten (hon har precis bokat sitt första egna brudpar!) och sedan träffa två av mina brudpar som gifter sig nu i sommar för att knyta ihop de sista detaljerna. På kvällen blir det en liten roadtrip till västkusten!

Fredag: Jobba från Västkusten. Jag ska förbi min favorittygaffär och köpa lite tyger till bröllopen och svara på mail som inte hunnits med under veckan.

Lördag & Söndag: Mysig helg på Brunskär!


Gillar

Kommentarer

Ellen
,
Vad är det för butik du ska besöka för att köpa tyger? Jag ska själv gifta mig och letar efter tyg/duk i en grön/grå ton att ha på borden, då jag tröttnat på det klassiska vita... 😊 Kramkram!