VECKA 3

Idag är det tulpanens dag! Dagen till ära har jag dessa magiska dubbla tulpaner hemma som nästan känns som någon slags tulpion (eget ord för mix av tulpan och pion, hehe). De är snygga överallt så jag har varierat lite från spiselkransen, soffbordet och matbordet.

Ny vecka, IGEN. Jag vet att jag alltid tjatar om hur fort tiden går men den gör verkligen det! Förra veckan bara swishade förbi men det är väl kanske helt enkelt jag som får ändra min åsikt om hur snabbt en vecka SKA gå, haha. Idag mjukstartar jag i allafall en annars stressig vecka med jobb hemifrån hela dagen, så himla skönt både att börja veckan i mjukisbyxor men även att börja veckan med att få massor gjort och känna mig superproduktiv som jag alltid gör när jag får jobba hemma i lugn och ro. Annars då? Jag räknar ner dagarna till Thailand, förundras över att detta nog varit/kommer bli mitt roligaste Januari någonsin (har så mycket "vardagsroligt" planerat resten av månaden) och dricker litervis med mitt nya favoritte som jag hittade på Hemköp i helgen, Roiboos med smak av champagne och jordgubbar. Lägg av. Såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Jobba hemifrån hela dagen i lugn och ro. Svara på alla helgens mail, köra några telefonmöten och sätta ihop en tidslinje åt ett av mina brudpar. På eftermiddagen ska jag och Lisa podda över telefon.

Tisdag: Ännu en jobba-hemifrån-dag! Har massor av datorjobb på schemat, allt ifrån budgetskissar till moodboardinspiration står på schemat. Jag ska även klämma in veckans bloggdag här som tyvärr inte kan få en helt egen dag denna vecka.

Onsdag: Formexmässan hela dagen.

Torsdag: Två avstämningmöten med brudpar och ett avstämningsmöte med en leverantör. Där emellan ska jag fixa veckans sista grejer för alla mina andra brudpar som inte får så mycket uppmärksamhet de resterande dagarna av veckan pga bröllopet.

Fredag: Förbereda inför lördagens bröllop. Åka och hämta bilen, skriva ut körscheman, gå igenom och rengöra alla dekorationer, packa dem i bilen etc.

Lördag: Bröllop! Det blir en riktig långdag denna gång med ca 18 timmars jobb non stop, men är galet taggad!

Söndag: Kör tillbaka dekorationer, lämna tillbaka bilen etc och sedan däcka i sängen, haha.

Gillar

Kommentarer