Vecka 32 + rutiga kappor

Innehåller affiliate-länkar


Hej på er!

Hoppas att ni haft en helt underbar helg! Jag har jobbat mycket men den har varit fantastisk. Bröllopet blev så himla bra och fint i lördags och som på posten efter den 19-timmars arbetsdagen jag körde då sov jag i princip hela dagen igår. Idag mjukstartar jag veckan med en lugn dag hemma eftersom att jag jobbade i helgen. Jag har varit iväg med bilen och lämnat tillbaka alla hyrgrejer från bröllopet och tagit ett snabbt telefonmöte, eftermiddagen tänkte jag ägna till bloggen och ÄNTLIGEN få klart guiden om vår roadtrip, fortsättningen på basgarderobsserien och berätta om frieriet! Så en massa kul kommer här framöver. Egentligen skulle vi ha haft vår förlovningsfotografering ikväll men i och med att det ska regna fick vi skjuta på den.Kappan till vänster HÄR / Kappan till höger HÄR

Jag har förresten hittat inte en utan TVÅ snygga rutiga kappor på rea som jag klickat hem! Jag har velat ha en så himla länge. Nu återstår bara att bestämma vilken jag ska behålla vilket inte var så lätt som jag hade tänkt mig.. haha. Så, jag behöver er hjälp! Vilken tycker ni är finast?

Vilken kappa ska jag behålla?


Såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Mjukstart på veckan hemifrån. Har bara lämnat lägenheten för att lämna tillbaka lite hyrgrejer, annars blir det fix i lägenheten och bloggfokus.

Tisdag: Kontorsdag med två stora deadlines inför nästa bröllop samt ett möte.

Onsdag: Ytterligare en kontorsdag.

Torsdag: Hämta upp och göra alla blommor till ett bröllop som Anna (min tidigare praktikant) ska göra själv i helgen. Så stolt över henne!!

Fredag: Tänkte börja dagen med att jobba på något av de mysiga caféerna vid oss, och eftermiddagen är fortfarande oplanerad.


Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Låter som en rolig vecka!!
nouw.com/belindagoransson
sofiahaag
sofiahaag,
Så snygga! gillade mest den till höger 😍
nouw.com/sofiahaag
charlottahagg
charlottahagg,
Älskar dessa kappor!! 😃
nouw.com/charlottahagg