Vecka 33


Nyyyy vecka!

Och en liten underlig vecka för mig. Alla har pratat om att denna vecka är starten på hösten och att allas jobb drar igång igen. Även för de som varit tillbaka från semestern så har det varit ett lugnare tempo och kontoren har gapat tomma, men idag är alla tillbaka och allt sätter igång igen. För mig är det precis tvärt om. Detta är min sista vecka på högsäsongen och sedan väntar 4 månaders lågsäsong, haha. Så denna vecka är slutspurten för mig och sedan blir det ett lugnare tempo, planeringsdagar, tid att se på utbildningar och uppdatera hemsidan med mer. Det känns både skönt och tråkigt, saknar redan allt skapande kring bröllopsdagarna men det ska bli skönt att börja på ny kula med en ny säsong och ha bättre kontroll på mitt eget schema igen. Hur som helst, såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Kontorsdag med en paus för att luncha med Cathrine

Tisdag: Mötesdag! 3 stora planeringsmöten med brudpar inför 2020.

Onsdag: Knyta ihop all den sista logistiken inför helgens bröllop och organisera ihop alla listor och scheman. Jag ska även iväg och luncha med Lisa, saknar henne sååå mycket nu när vi inte poddar!

Torsdag: På förmiddagen har jag en lokalvisning på en lokal för ett 2020-bröllop och sedan ska Alicia och jag åka runt och köpa in en massa material och dekor till helgen samt åka förbi blomstermarknaden och spika blomsterordern.

Fredag: På fredag kommer vi vara ute på lokalen och göra alla blommor samt förbereda inför lördagen.

Lördag: Säsongens sista bröllop!


Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Gud vilka vackra blommor!
nouw.com/johannagrahn
hannaemmy
hannaemmy,
Vilken bild❤️ Hq en underbar vecka. Kram
nouw.com/hannaemmy
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Vacker bild!!! Ha en bra vecka!!!
nouw.com/belindagoransson
sofiahaag
sofiahaag,
Oj vilka blommor!!
nouw.com/sofiahaag
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Gud så vackra blommor!
nouw.com/emiliaapetterssons