Vecka 34


SHORTS: HERE (adlink)
JACKET: ZARA
TOP: HERE (adlink)

Hallå alla fina! Hur har er helg varit? Min var såå lugn och skön, extremt välbehövligt. Vi åkte sista minuten med familjen och hälsade på mormor och morfar i Hedemora fredag-lördag och igår låg jag i sängen hela dagen och såg på romcoms. Stängde av hjärnan helt! Är förövrigt helt kär i detta linne och har använt det så mycket i sommar. De är mörkare än vad det ser ut på bilden, lite champagneigt, och är fint till prick allt. Jag var ute på en shoppingrunda med Emma och Victoria när jag hittade det och vi alla tre köpte likadana. Nu ska jag återgå till jobbet, har två bröllop denna vecka så det är lite galet, men nedan ser ni veckans planer!

Måndag: Tillbaka till kontoret! När jag haft kontorsjobb har jag suttit hemma och jobbat i sommar men idag är jag tillbaka med tjejerna på kontoret. Ikväll ska vi ut med Emma och Anton!

Tisdag & Onsdag: Kontorsjobb, ska bocka av en massa inför de återstående 4 bröllopen, börja sätta igång nästa års brudpar samt planera en plåtning vi har nästa vecka.

Torsdag: Göra blommor för bröllopen heeela dagen lång och på kvällen blir det bio med Anna och Matilda.

Fredag: Bröllop nr 1!

Lördag: Bröllop nr 2!

Söndag: Lämna tillbaka grejer från bröllopen på förmiddagen och sedan sova hela eftermiddagen.

Gillar

Kommentarer

JosephineJuninger
JosephineJuninger,
så snygg stil😍
nouw.com/josephinejuninger
myingridveronika
myingridveronika,
Älskar din stil, kom på mig själv med att jag inte kommenterat det förut men måste säga det nu 😃
nouw.com/myingridveronika
Chanapha
IP: 82.99.3.229