Vecka 35


Mitt superteam på helgens bröllop ❤

Hej fina ni! Herregud vilken helg jag har haft. Jag hade två stora bröllop i helgen så idag är jag helt slut. Lite ledsen är jag också då jag hade förberett inlägg åt er men i all stress så glömde jag publicera dem. De får dyka upp denna vecka istället, filmtips bland annat :) Idag är jag ledig och försöker att ta det så lungt det bara går då jag har ytterligare en intensiv vecka framför mig då jag har en fotografering på torsdag. Jag ser så mycket fram emot den även fast jag måste erkänna att jag ångrar lite att jag klämde in den mitt i bröllopssäsongen när det är så mycket ändå, haha. Tur att jag har mitt superteam!

Måndag: Eftersom att jag jobbat hela helgen är jag ledig idag! Vilar upp mig så mycket det bara går :)

Tisdag: Intensiv dag på kontoret! Ska ta igen alla mail från slutet av förra veckan och helgen, har ett grundplaneringsmöte med ett 2019-par, ett tandläkarbesök och på kvällen ska vi hem till Hanna och David på middag.

Onsdag: Ärendedag inför fotograferingen på torsdag. Jag ska hämta upp alla blommor, arrangera dem, köpa stylingmaterial och hämta upp alla modellernas kläder.

Torsdag: Plåtning hela dagen!

Fredag: Kontorstid på förmiddagen och sedan lämna tillbaka allt som är lånat för plåtningen på eftermiddagen.

Lördag & Söndag: Den första lediga helgen jag och Andreas haft tillsammans på en månad, jag längtar! Vi har inga planer än och kommer nog bara ta det lugnt :)

Gillar

Kommentarer

CarolineJansson
CarolineJansson,
hoppas du får en superfin helg som närmar sig❤️
nouw.com/carolinejansson
Faronsson
Faronsson,
Hoppas att du får en magisk vecka! Lördag & söndag låter så mysigt! Ta hand om er! 💖
nouw.com/faronsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229