Vecka 36

Inlägget presenteras i samarbete med Gina Tricot


SHIRT HERE
JEANS HERE
BAG CELINÉ

Måndag och ny vecka igen! Nu går jag in i slutspurten på bröllopssäsongen, bara 4 stycken av dessa fullspäckade veckor kvar nu innan säsongen är över och jag går tillbaka till vanliga kontorstider och ett något lugnare tempo. Även fast jag ääälskar bröllopssäsongen så måste jag erkänna att jag börjar bli lite trött nu så ser fram emot höst och lite lugn om en månad :) Men, först har jag ett galet roligt och fullspäckat September framför mig och såhär ser denna vecka ut!

Måndag: Åker till Åre över dagen för att titta på en lokal samt träffa ett brudpar som gifter sig där nästa år. Vi ska göra deras grundplanering samt välja vigselplats, så spännande! Det är även Alicias första dag på praktiken (även fast hon tjustartat lite på några bröllop) så hon följer med mig upp.

Tisdag: Mötesmarathon på kontoret, jag har 6 möten i rad! Allt från potensiellt nya brudpar till leverantörer på kommande bröllop, toastmastrar samt brudparen som gifter sig nu i September.

Onsdag: Kontorsjobb på förmiddagen (behöver komma ikapp med allt!) följt av två möten på eftermiddagen. På kvällen blir det middag med Emma och Anton, har knappt träffat dem på hela sommaren!

Torsdag: Precis som på tisdagen så har jag möten heeeela dagen lång.

Fredag: Kontorsjobb hela dagen och inga möten så jag kan verkligen checka av en lång lista. Funderar på att jobba hemifrån för lite extra fredagsfeeling!

Lördag & Söndag: Ännu en oplanerad helg! Andreas är borta så ska nog träffa lite vänner och sedan när han kommer hem på söndag em ska vi rösta.

Gillar

Kommentarer

Interiorbylinda
Interiorbylinda,
Super fina kläder och så fin du är!!
nouw.com/interiorbylinda
Matilda,
Så fin vardagsoutfit!
matildastrandberg.vimedbarn.se
Malin Siljebäck,
Nej, men jag blir tokig. Jag vill verklingen jobba med dig Fanny. Det är ett mål som jag satt upp för ett bra tag sen och jag kommer inte ge mig, EN dag ska vi stå sida vid sida, du och jag!
www.planeringslycka.se