Vecka 36


Hej fina ni! Det där med att det lugnar ner sig för mig efter bröllopssäsongen gällde inte riktigt i år, haha. Det har varit full rulle de senaste veckorna med men guuuud så kul det är! Flera nya, spännande bokningar och underbara brudpar som ska bli så himla roligt att jobba med under den kommande säsongen. Jag har precis gjort min första riktiga anställning (jag ska berätta mer om det) vilket betyder att jag tar dubbelt så många bröllop för nästa år, men hon börjar inte för än i vinter så just nu sitter jag med dubbelt upp. Men som sagt, klagar inte för det enda jag vill just nu är att jobba. Har nästan börjat få fredagsångest istället för söndagsångest... haha. HUR SOM HELST, såhär kommer denna vecka se ut:

Måndag: Kontorsdag med två möten på eftermiddagen.

Tisdag: Kontorsdag utan möten, vilket betyder drunkna i planeringsjobb utan att behöva titta upp från skärmen. Älskar sådana dagar då man alltid blir så produktiv!

Onsdag: Planeringsjobb på förmiddagen och på eftermiddagen och kvällen har vi kick-off med kontoret! Det blir Escape Room och skaldjursmiddag, sååå taggad!

Torsdag: Mötesmarathon och lokalvisningar hela dagen, även min nya praktikant Nora's första dag.

Fredag: Ska börja dagen med en frukostdate med Anna och sedan ska jag iväg på en lokalvisning med ett brudpar innan jag tar helg.

Lördag & Söndag: Åker och myser hos mormor och morfar i Dalarna.


Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Låter så härligt att du älskar ditt jobb!
carolineandrsn
carolineandrsn,
Hoppas du får en bra vecka, kära du!
nouw.com/carolineandrsn