Vecka 37


In 2 days... 😍

Hej pÄ er! Veckan dÄ vi Äker till Italien Àr hÀÀÀÀr! Jag har planerat det hÀr bröllopet sÄ lÀnge tillsammans med brudparet och Àr bÄde taggad och lite nervös inför fredag dÄ det Àr dags. Det Àr alltid lite lÀskigt att jobba med nya leverantörer men de vi har bokat har kommit varmt rekommenderade sÄ det borde inte vara nÄgra problem :) Dessutom har vi flugit in flera av mina toppleverantörer frÄn Sverige för att mixa upp med ocksÄ! Nu ska jag ÄtergÄ till dagens kontorsjobb men jag ville bara kika in hÀr och dela veckans planer med er.

MÄndag: Kontorsdag! Jag har varit helt ensam pÄ kontoret idag vilket har varit lite trÄkigt men samtidigt har jag verkligen kunnat drunkna i jobb och fÄtt otroligt mycket gjort. Alla sista detaljer inför Italien ska knytas ihop!

Tisdag: Kontorsdag med Alicia. Vi ska skriva ut alla scheman och bordsplaceringar inför Italien men Àven sÀtta ihop tvÄ budgetar och ta tag i lite av det sista som behöver spikas för att kunna lansera mitt nya företag i höst.

Onsdag - Torsdag: Italien! Vi Äker tidigt pÄ morgonen och kommer sedan ha onsdag eftermiddag och hela torsdagen pÄ plats som "sÀkerhetstid" om det skulle bli försenade flyg samt att vi kan vara pÄ plats dagen innan om nÄgot skulle dyka upp. Vi ska svÀnga förbi lokalen och scouta lite men annars turista lite och njuta av Como :)

Fredag: Bröllopsdags!

Lördag - Söndag: Semestra i Milano med tjejerna!

Gillar

Kommentarer

Harriet,
Åh sĂ„ spĂ€nnande! LĂ„ter ju hur roligt som helst att jobba med bröllopsplanering. Verkligen drömjobbet. Lycka till med det sista inför Italien. Kram.
www.harrietgripenberg.com/blogg
charlottahagg
charlottahagg,
Vad roligt!! Hoppas att ni fĂ„r en underbar resa 😃
nouw.com/charlottahagg
Vad spÀnnande att joba med bröllopsplanering Àven utomlands! Hoppas det blir ett hÀrligt bröllop!
www.sandraemilia.com