VECKA 38

New favorite bikini from here

Hej på er! Det blev en mjukstart på veckan med jobb hemifrån hela dagen, så himla skönt. Jag har hunnit beta av hela mailen nu på morgonen samt tagit tre telefonmöten med så härliga, potensiella brudar. Nu ska jag pyssla med ett lokalförslag och börja spåna inför de moodboards jag ska göra den här veckan så fort jag har fått i mig lite lunch. Sedan måste jag bara prata lite om igår, som vi fick saker gjorda! Mamma och pappa var ju här och hjälpte oss så vi fick upp vår nya TV på väggen samt en hylla under, vi klädde om stolarna i köket och bytte ut knopparna på köksskåpen. Sedan, det som nästan gjorde mest skillnad var att mamma och pappa tog med sig gamla möbler som bara stått här längst väggarna och skräpat och körde dem till tippen. Vilken skillnad! Det känns som en helt ny lägenhet med så himla mycket med utrymme och luft vilket är fantastiskt när man bor två personer på 34 kvadrat. Det saknas fortfarande lite detaljer men så fort det är fixat ska jag visa er lite bilder :) Nu ska jag fixa någon lunch, men här har ni veckans planer:

Måndag: Jobba hemifrån hela dagen och komma ikapp efter semestern.

Tisdag: Jag åker till Uppsala på morgonen där jag ska spendera dagen med Lisa. Vi ska spela in några poddavsnitt i förberedande syfte (hennes bebis kikar ut snart) och ta ett sponsormöte.

Onsdag: Några möten på förmiddagen, kontorsjobb på eftermiddagen och sedan möte med vår bankvinna i Sigtuna på kvällen för att diskutera lån etc (snart dags för oss att leta större lägenhet, wei!) följt av middag med mamma och pappa.

Torsdag: Jobbar med Anna (min praktikant) hela dagen. Vi har bland annat ett planeringsmöte med ett brudpar som gifter sig om några veckor och sedan ska vi pussla med körscheman, har deadline på några moodboards och börja kika på lokaler i Italien till ett 2018-par.

Fredag: Jobb hemifrån hela dagen.

Lördag - Söndag: Oplanerad, ledig helg. Wei!

Gillar

Kommentarer