VECKA 39

Hallå! Vilken lugn vecka jag har framför mig såg jag nu, nästan inte ett enda möte utan massor av förberedande kontorsjobb istället. Så härligt med lite variation då förra veckan nästan bara handlade om möten. Det ska bli härligt att få tid över till att organisera ihop hela hösten också och skriva månadschecklistor att hålla sig efter. När man jobbar med så många brudpar och planerar alla detaljer som krävs för ett bröllop gäller det att organisera sig ordentligt så att allt blir gjort i rätt tid och inget faller mellan stolarna :) Annars är jag supertaggad på att hösten är här. Jag vill höstpynta i lägenheten, shoppa en ny höstgarderob, gå på höstiga långpromenader och tända ljus precis överallt helst. Jag ska försöka hinna med någon höstmysgrej varje dag den här veckan tänker jag, såhär ser schemat ut:

Måndag: Kontorsjobb hemifrån på förmiddagen och sedan flytta till ett café där jag ska jobba med Anna och sedan ta ett planeringsmöte med ett brudpar på eftermiddagen.

Tisdag - Onsdag: Kontorsjobb

Torsdag: Göra en onlinekurs i försäljning på förmiddagen och sedan möten med brudpar på eftermiddagen. Det är min och Andreas halvårsdag också så jag tror vi ska ut och äta på kvällen eller göra något annat mysigt för att fira :)

Fredag: Jag ska försöka vara ledig på fredag då jag jobbar lördag, i alla fall lyckas få till en halvdag. Jag hoppas på en vända på stan och kanske lunch med en vän!

Lördag: Jobba på Blomsterriket på dagen och middag med vänner på kvällen

Söndag: Ledig! Bara mysa med Andreas och gå på lite fler lägenhetsvisningar.

Gillar

Kommentarer