Vecka 4

Ps. Favoritboken!

Hej alla! Hur var er helg? Min var mixad med ups and downs, jag fick rejäl magkatarr i fredags kväll och har i princip spenderat hela helgen i fosterställning i soffan vilket har varit mindre trevligt. Men, vi kom ändå iväg på en supermysig middag hos Lisa och Rickard i lördags kväll plus att det ändå varit mysigt att bara ligga i soffan och mysa med Andreas de största delarna av helgen så det känns okej ändå. Jag började ta min magkatarrsmedicin i lördags och den brukar börja verka ordentligt efter 3 dagar så jag är förmodligen inne på sista dagen med kramper nu så jag jobbar hemma och tar det lite lugnt. Sjuksköterskan jag pratade med sa åt mig att äta lite och ofta då kramperna blir värre efter att jag ätit riktiga måltider så jag tänkte försöka ta mig iväg till affären snart och ladda upp med en massa mumsiga mellanmål som är snälla mot magen. Hur som helst, såhär ser veckans planer ut!


Måndag: Skulle egentligen haft en heldag på kontoret men jobbar hemifrån istället. Jag har ett telefonmöte vid lunch och efter det kan jag förhoppningsvis klocka ut och bara ta det lungt.

Tisdag: Kontorsjobb varvat med en massa mysigt sällskap! Blir eventuellt lunch med Cathrine, sedan en fika med Anna på eftermiddagen och härligt häng med Tina på kvällen.

Onsdag: Poddag med Lisa! Vi ska spela in två spännande avsnitt på förmiddagen och sedan ha ett långt planeringsmöte på eftermiddagen.

Torsdag: En intensiv dag på kontoret med flera möten och deadlines och sedan på kvällen åker vi ner till Göteborg.

Fredag - Söndag: Göteborg! Syftet med att vi åker är att jag ska träffa ett brudpar och kika på en lokal i Jönköping på söndagen så då tänkte vi att vi passar på att köra en Göteborghelg när vi ändå ska mer än halvvägs. Ska bli mysigt med en liten helgtrip!


Gillar

Kommentarer

Lycklig
Lycklig,
Stressar du för mycket? Det leder till magkatarr tex. Hoppas magen lugnar sig.
nouw.com/lycklig
johannamsjolin
johannamsjolin,
Hoppas det blir bättre snart!
nouw.com/johannamsjolin
Ellen
,
Vad för lokal i Jönköping? Bor här och ska gifta mig i sommar! Har ju dock redan bokat lokal, (IKHP stugan) men kul att veta 😊 Tack för bra blogg! /Ellen
fannystaaf
fannystaaf,
Hej! Vi ska vara i brudens barndomshem, så ingen "typisk" lokal 😊 Stort lycka till med bröllopsplaneringen!
nouw.com/fannystaaf