Vecka 41


Hej allihopa! När jag vaknade imorse så var jag så hiiiimla trött och dessutom så regnade det och var riktigt ruskigt ute så jag beslutade mig för att jobba hemifrån istället för att åka in till kontoret. Tända ljus, mjukiskläder och en massa te med höstsmaker har det blivit idag! Har jag sagt att jag älskar att vara min egen chef? Haha. Jag har i alla fall fått en massa gjort, mest kreativt arbete med moodboards men även en del planering med olika tältofferter osv. Nu ska jag ta tag i ett nytt tema på Pinterest för ett brudpar innan arbetsdagen är slut, men såhär ser resten av veckan ut:

Måndag: Kontorsdag (som spontant blev hemifrån!)

Tisdag: Ska åka och hämta bilen hos mamma och pappa på förmiddagen och sedan åka in till kontoret så fort jag är klar.

Onsdag: Fullspäckad dag! Ska först åka till blomstermarknaden och hämta alla blommor jag beställt, sedan in till studion och spela in ett poddavsnitt och sedan ska jag och Alicia göra alla förberedelser inför torsdagens plåtning. Hämta ut paket, hämta upp kläder, göra alla blommor och organisera oss.

Torsdag: Fotografering hela dagen

Fredag: Kontorsdag, kanske jobbar hemifrån även denna dag. Alltid mysigt på fredagar! Sedan tänkte jag höstpynta lägenheten ordentligt, har beställt lite extra blommor och grejer inför fotograferingen som jag tänkte ha hemma.

Lördag & Söndag: Inga planer än! Vi har pratat lite löst om en roadtrip då vi har bil men inget är spikat än. Skulle vara skönt med en höstig hemmahelg också :)


Gillar

Kommentarer

Cherie
Cherie,
Låter som en riktigt härlig vecka och härligt att jobba hemifrån 😊 Jag har börjat studera hemifrån nu och älskar det, så skönt att vissa dagar bara kunna gå runt i mjukiskläder och ha tända ljus hemma.
www.lifestylebycherie.se
fannystaaf
fannystaaf,
Eller hur! På våren tycker jag att det är skönt att ha ett kontor att gå till men nu på hösten är det sååå mysigt med möjligheten att vara hemma 😊
nouw.com/fannystaaf
Madeleine
Madeleine,
Vad heter blomman du har i fönstret? 😊
fannystaaf
fannystaaf,
Monstera 😊
nouw.com/fannystaaf
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229