Vecka 42


GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM! @FANNYSTAAF

Nyyyyy vecka allihopa! Min vecka är så himla lagom. Inte jättemycket att göra på jobbet men ändå tillräckligt för att fylla dagarna och göra det roligt. Jag ska fokusera mycket på kreativa arbetsuppgifter denna vecka samt jobba mer med bloggen och spika några sista detaljer för nya företaget. Dags för lansering snart! Något annat jag måste göra denna vecka är att rensa ur min garderob. ORDENTLIGT! Den är så överfull just nu med hundratals plagg jag inte ens använder så nu ska jag tömma ut den ordentligt så att jag ser ordentligt vad jag har och får lite mer plats. Såhär ser veckans lugna planer ut:

Måndag: Jobbar på kontoret men ska ha en lunchdate med Andreas! Hur mysigt att klämma in en date sådär mitt på dagen en måndag?

Tisdag: Kontorsjobb hela dagen och på kvällen har vi bjudit över två vänner på middag.

Onsdag: Poddag! Ska spela in avsnitt i studion hela dagen.

Torsdag: Jobbar med Alicia på förmiddagen och sedan har jag två möten på eftermiddagen. Andreas är borta på kvällen så planerar ett riktigt Gilmore Girls-marathon och kanske smygstarta helgen med lite godis eller annat mys!

Fredag: Ska jobba hemifrån, funderar på att ha fredagar som min nya bloggjobbsdag? I våras hade jag ju det på tisdagar men nu måste jag vara på kontoret på tisdagar och bloggjobb gör sig bättre hemifrån när jag kan fota och greja så kanske ska börja med det på fredagar när jag ändå brukar jobba hemifrån.

Lördag & Söndag: Har lite planer för helgen men inget spikat än!


Gillar

Kommentarer

desires
desires,
super bra inlägg!
nouw.com/desires
fannystaaf
fannystaaf,
N
,
Jag tycker att din blogg är så mysig 😊
fannystaaf
fannystaaf,
Åh vad glad jag blir! Tack 😃
nouw.com/fannystaaf
Sofia
,
Din blogg är så mysig och väldigt fina bilder 😊
fannystaaf
fannystaaf,
Åh vad glad jag blir! Tusen tack Sofia 😊
nouw.com/fannystaaf