Vecka 43.


Hej allihopa! Först och främst, såå roligt att så många läste gårdagens inlägg om högkänslighet. Det klättrade upp på bara några timmar och blev ett av mina mest lästa inlägg detta år. Det är ett så viktigt ämne som jag känner behöver spridas, för även om man inte är högkänslig själv så känner man garanterat någon som är det :)

Det känns som att jag gör dessa veckoplaneringar varannan dag, veckorna verkligen flyger förbi. Jag känner mig fortfarande trött och sliten efter de fullspäckade 6 månaderna som precis tog slut och börjar längta mer och mer efter semestern som börjar nästa vecka. Behöver nog verkligen bara ligga på en strand, plöja böcker, äta en massa god mat och ta massage varje dag nu. Sist jag var ledig från jobbet var i Februari så känns som att det är dags nu :) Sedan blir det julledigt också så ser fram emot några lugna månader nu i slutet av året! Veckan har ganska mycket jobb inbokat men lugna kvällar så det känns som en bra balans, såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Kontorsdag med Alicia. Jag ska skicka iväg lite grejer jag jobbade på förra veckan till brudpar och på kvällen ska vi ut till en lokal med ett av nästa års brudpar för ett planeringsmöte.

Tisdag: Har två telefonmöten och sedan ska jag sitta med bloggjobb större delen av dagen.

Onsdag: Ska vara på kontoret hela dagen, både för möten samt kontorsjobb och sedan kvällspodda med två spännande gäster i studion.

Torsdag: Podda hela dagen! Både jag och Lisa reser som sagt bort i November så vi håller på och bunkra upp med avsnitt.

Fredag: Jobba hemifrån och mysa. Eventuellt ha en frukostdate!

Lördag & Söndag: Ledig helg! Min sista helg med Andreas innan vi ska vara ifrån varann i nästan 3 veckor så det blir nog 2 dygn fullspäckade med kvalitetstid :)


Gillar

Kommentarer