VECKA 43

MÅNDAG OCH NY VECKA IGEN!

Hej fina ni, hoppas att ni hade en underbar helg ♥ Jag börjar verkligen längta efter julen nu, varenda gång jag ska sätta på musik eller en film känner jag hur sugen jag är på att sätta på en julfilm/julmusik och när vi gick en vända på stan igår för att kika på inredning till nya lägenheten kändes det nästan som att vi var ute och julshoppade. Men snart så, lite mindre än en månad kvar till att jag officiellt startar julen! Som ni som hängt med här ett tag vet så brukar jag starta den några veckor tidigt för att verkligen hinna med allt men också ha ett riktigt startdatum så att det inte blir en "mesig" start, haha.

Hur som helst, tack för alla gratulationer kring lägenheten! Vi är så galet nöjda med vårt köp och ska bara få våra sålda nu innan vi ska fullkomligt drunkna i inredningsinspiration och planer. Givetvis ska jag dela så mycket som möjligt av det med er också. Så länge tänkte jag lägga upp veckans planer:

Måndag: Springa ärenden på förmiddagen och sedan jobba med Anna på eftermiddagen. Det blir lite ströjobb för olika brudpar samt lite filmtittning inför ett poddmanus jag ska skriva.

Tisdag: Spendera dagen i Uppsala med Lisa! Vi ska spela in ett poddavsnitt samt förbereda inför lite kommande samarbeten. Är så taggad på att träffa hennes lilla bebis för första gången!

Onsdag: Möten hela dagen

Torsdag + Fredag: Jobb hemifrån

Lördag + Söndag: Fullt upp med visningar på båda lägenheterna. Städ och styling hela helgen! Förhoppningsvis hinner jag svänga förbi Annas födelsedagsfest på lördagen också :)

Gillar

Kommentarer