Vecka 44


Woho, sista veckan innan semestern är här! På fredag bär det av, så kortvecka blir det till och med. Det ska bli så galet underbart att bara vara nu i några veckor, det är verkligen det jag längtar efter. Alla säger att det måste bli så underbart med sol och värme men jag känner att det har varit varmt här hemma så himla länge så det bryr jag mig faktiskt inte jättemycket om, det är snarare lugnet, dofterna och atmosfären jag längtar till nu. Att inte ha några måsten på två veckor! Mitt mål är att nästan vara uttråkad när jag kommer hem och längta efter att börja jobba igen ;) Hur som helst, såhär ser veckans schema ut:

Måndag: Soffleverans! Äntligen får vi vår soffa som vi beställde i Juli. Jobbar hemifrån idag för att vänta in leveransen som kommer under dagtid.

Tisdag: Kontorsdag hela dagen med Alicia och sedan AW med lite härliga personer.

Onsdag: Poddag i studion! Vi ska spela in en massa avsnitt av "Bröllopspodden" och planera lite.

Torsdag: Tänkte jobba på kontoret fram till 14/15-tiden och sedan sätta på autoreply på maieln och ta semester! Behöver packa, hämta ut paket och springa lite ärenden på eftermiddagen nämligen och sedan ha goskväll deluxe med Andreas som jag kommer sakna ihjäl mig efter när jag är borta!

Fredag: Thailand!


Gillar

Kommentarer

simoneeriksson
simoneeriksson,
Vill också åta till Thailand!
nouw.com/simoneeriksson
fannystaaf
fannystaaf,
Häng på! 😉
nouw.com/fannystaaf
KellyEricsson
KellyEricsson,
Ha det så kul i Thailand!
nouw.com/kellyericsson
fannystaaf
fannystaaf,
Tack Kelly! 😊
nouw.com/fannystaaf