Vecka 48


FOTO: CECELINA PHOTOGRAPHY

Bästa, bästa ni! Hur fina är ni inte som fortsätter kika in här även fast jag har varit urdålig på att uppdatera den här hösten? Just nu försöker jag mest hålla mig flytande tills årsskiftet då mina nya tjejer börjar jobba på Fanny Staaf Events. Som jag berättat tidigare så har jag tagit mig an 3 gånger så många brudpar som tidigare år, och då även gjort två anställningar men då de inte börjar för än efter årskiftet har jag just nu mitt vanliga jobb x3 vilket helt enkelt blivit lite för mycket att kombinera med bloggen under hösten. Nu börjar dock höstens to-do listor att falla på plats och det är en månad kvar jag är ensam.

Så, jag ville bara passa på och kika in här hos er! Julen är ju på väg och jag vet att många av er kikar in extra många gånger då för julinläggen. Såhär ser första adventsveckans planer ut:

Måndag: Kontorsjobb med några telefonmöten, och på kvällen ska vi köra Escaperoom och äta middag med familjen (vår farsdagspresent till pappa)

Tisdag: Funderar på att jobba hemifrån då jag inte har några möten men istället en väldigt lång lista att checka av, då är det skönt att sitta hemma med den. Jag får se hur jag känner på morgonen!

Onsdag: På onsdag har jag Nora (min praktikant) med mig hela dagen, tack och lov att jag haft henne under dessa stressiga månader! Vi ska mest sitta på kontoret och gå igenom bokningar vilket känns supermysigt nu i adventsveckan, för då blir det garanterat julte, julmusik och lussebullar till det!

Torsdag: Ute på vift med bilen för lokalvisningar och möten utanför stan.

Fredag: På morgonen ska jag ta bort mina stygn (blev lite spontanopererad i fingret förrförra veckan). Ett av mina brudpar som bor utomlands kommer till Stockholm över dagen så sedan jag ska spendera hela fredagen med dem och kolla på deras vigsellokal, festlokal, träffa leverantörer samt göra deras grundplanering.

Lördag - Söndag: Adventspynta och julmysa massor!

Gillar

Kommentarer