VECKA 48

• MONDAY AGAIN •

Hej fina ni! Hur var er helg?! Jag längtar redan efter nästa, haha. Inte för att jag inte har en massa roligt att se fram emot i veckan utan för att helgerna har varit så hiiiimla mysiga nu det sista och nästa är ju faktiskt till och med första advent så det kan ju inte precis bli mindre mysigt, speciellt med alla härliga planer vi har. Jag är såååå himla pirrig inför de kommande månaderna nu med flytt, julen, nytt år osv. 2017 har verkligen varit det bästa året i mitt liv hittills och det kommer sannerligen avslutas med ett bang. Nu ska vi äta korv med bröd till middag (huuuuur gott?! haha) och titta på Parenthood. Ni har väl inte missat att det kommit till Viaplay nu? Bland de mysigaste serierna som finns! Såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Jobba hemifrån hela dagen, älskar att börja veckan så i lugn och ro! På kvällen kommer killen som har köpt min lägenhet för att mäta lite och så ska jag visa honom runt i huset.

Tisdag: Årets första julklappsshopping med mamma, så taggad!

Onsdag: Kontorsjobb på förmiddagen och möten på eftermiddagen. Deadline på ett designkoncept!

Torsdag: Lokalvisningar hela dagen tillsammans med Anna

Fredag: Jobba hemifrån (först fira första December på morgonen med att se på julkalendern och öppna första luckan i min tekalender såklart) och eventuellt gå på bio på kvällen (Solsidanpremiär ju!).

Lördag - Söndag: Ledig, mysig helg! Ska bland annat äta middag med Cathrine, gå på julmarknad, kolla inredning och fira första advent med Andreas och familjen ♥

Gillar

Kommentarer

johanna
johanna,
Snygga inspo bilder!
nouw.com/johannamsjolin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229