VECKA 49 + SÖNDAGENS OUTFIT

Coat from Storm & Marie (on sale here

Hej på er allihopa! Hoppas att ni hade en underbar helg och första advent? Jag ska berätta lite mer om min imorgon. Så ledsen att det var tyst här igår och hela dagen idag, jag har inte varit hemma alls förutom för att sova en snabbis i natt så det har inte funnits en sekund över för att sitta ner och blogga. Men nuså! Jag tänkte dela med mig av veckans planer samt gårdagens outfit. Jag älskar den här kappan så hiiiimla mycket! Jag använde den i våras, kyligare dagar i somras och igår när det var 0-gradigt, på något sätt verkar den alltid vara lagom varm/sval? Haha. Sedan är ju färgen min absoluta favorit på kläder och inredning så hur fel kan det bli egentligen? I alla fall, här kommer veckans planer:

Måndag: Spendera hela dagen i Uppsala med Lisa för att spela in 3 poddavsnitt (förberedelser för julledighet)

Tisdag: Jobba hemifrån på förmiddagen, ett möte på eftermiddagen och på kvällen ska vi åka och fixa upp A's lägenhet för visning.

Onsdag: Jobba hemifrån hela dagen och Date Night med min älskling på kvällen!

Torsdag: Morgonmöte med ett brudpar där vi ska presentera ett designförslag för dem, ytterligare ett möte på eftermiddagen och sedan ska jag ragga upp någon vän för kvällssällskap då A är i Göteborg på jobb.

Fredag: Ledig! Ska rensa ur garderoberna och försöka få till lite julklappsshopping.

Lördag: Jobba på Blomsterriket och sedan middag hos Emma och Anton på kvällen med en massa härliga vänner.

Söndag: Ledig! Majoriteten av lägenheten ska packas ihop då detta är vår sista lediga dag innan flytten. Det är såååå nära nu!

Gillar

Kommentarer

Fröken Minimalist,
Du är så himla fin i håret!
frokenminimalist.blogspot.se