VECKA 50

Hej fina ni! Idag hade jag och Anna (min praktikant) ett långt möte inbokat som hela dagen kretsade kring, det blev dock inställt tidigt imorse så då utnyttjade jag friheten av att vara min egen chef och bestämde att vi åkte till Mall Of Scandinavia för en liten version av andra företags julfest, men för oss blev det mysig dagsbio med julfilm och julklappsshopping. Så himla härligt och en riktig mjukstart på veckan! Sedan jag kom hem har jag bockat av mailen och planerat jobbet för resten av veckan. Tänk att det bara är några dagar kvar till flytt nu, och bara två veckor till julledighet! Jag minns inte sist jag var julledig, och i år ska jag vara det hela 2 veckor. Ska bli så mysigt att bara vila i mellandagarna! Hur som helst, såhär ser veckans planer ut :)

Måndag: Mysigt julfirande med Anna i MOS (Läs: Dagsbio och julklappsshopping) följt av lite jobb på kvällen.

Tisdag: Ett morgonmöte, springa lite ärenden på stan och sedan ett sent eftermiddagsmöte.

Onsdag: Podda med Lisa på morgonen och sedan jobba hemifrån under dagen. På kvällen ska jag på julbord med Andreas jobb.

Torsdag: Jobba hemifrån hela dagen och sedan packa packa packa på kvällen. Allt ska ner!

Fredag: Lägenheten blir officiellt vår! Vi får nycklarna 09.00 och sedan ska Andreas till jobbet en sväng på förmiddagen och om jag känner mig själv rätt så kommer jag då börja flytten till fots haha. Den nya ligger ju bara ca 150 meter från vår gamla så några vändor med påsar och grejer kommer jag nog inte kunna låta bli. Sedan kommer Andreas föräldrar till Stockholm så då ska vi iväg på en IKEA, Mio och Bauhaussväng.

Lördag - Söndag: Flytt!

Gillar