VECKA 51

ANNONS

Nya favorittröjan från FilippaK som jag har levt i hela den här flytthelgen, finns hos Me & The Met! Just nu får ni dessutom en tjuvstart på mellandagsrean med 40% rabatt på hela stortimentet med rabattkoden "fanny40" (gäller ej edan nedsatta varor samt varor från Lala Berlin, Zadig & Voltaire samt Jerome Dreyfuss). Kanske en julklapp till dig själv? :)

Hörni, hur galet är det inte att det är den näst sista veckan på året? 2017 har verkligen bara swishat förbi och av någon anledning känns det som att det är 2019 vi ska fira in om några veckor, haha. Det blir lätt så i bröllopsbranchen när man hela tiden jobbar "ett år i förväg". Men, till det viktiga. Lägenheten. SOOOM vi älskar den. Det känns som att vi är på lyxhotell och snart måste åka hem till ettan igen, haha. Efter att ha trängts i en etta så länge känns alla ytor nästan overkliga, och lyxen med ett stort kök, diskmaskin, badkar etc gör mig helt pirrig! Haha. Idag ska jag vara borta större delen av dagen och jag har lite separationsångerst. Vill. inte. åka. härifrån. haha. Men, sånt är väl livet ;) Såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Jobba hemifrån på förmiddagen, släppa in flyttstädarna i gamla lägenheten vid 12, grundplaneringsmöte med ett brudpar vid 13, springa lite snabba ärenden på stan och sedan ha ett Skypemöte med ett av mina amerikanska par vid 16. På kvällen ska vi fortsätta packa upp lådor, slänga skräp, gå vändor till vindsförrådet etc.

Tisdag: Skriva på alla papper och lämna över nycklarna till min gamla lägenhet på förmiddagen, sedan ska jag jobba hemifrån hela eftermiddagen och fokusera mycket på bloggen. Fota en del till inlägg, fixa med ett samarbete osv.

Onsdag: Jobba hemifrån hela dagen, ska knyta ihop hela 2017-säcken med alla brudpar.

Torsdag: Jobba halvdag och sätta autoreply på mailen för hela julledigheten vid lunch. På eftermiddagen blir det ÄNTLIGEN julpyssel med julklappsinslagning, prova ut lite juloutfits osv. På kvällen ska jag och Andreas ha vår minijulafton då han åker till Afrika på fredagsmorgonen.

Fredag: Jobba på Blomsterriket

Lördag: Jobba på Blomsterriket till 15, sedan åker vi med hela familjen och möter upp släkten på Loka Brunn där vi ska spendera hela julhelgen.

Söndag: Julafton!

Gillar

Kommentarer