Vecka 51

Innehåller affiliate-länkar


Min nya favorittröja som jag så gott som levt i den senaste veckan hittar ni HÄR! Den är så varm och mjuk vilket iprincip har varit det enda jag kunnat ha på kontoret då det varit iskallt där.

Hej på er! Hade ni en mysig helg? :) Det hade verkligen jag. Hur fantastiskt är det inte att det är julveckan? Eller, i år är det ju inte riktigt någon julvecka då julafton är på en måndag men därför tänker jag att denna vecka får bli julveckan? Jag har en ganska lång dag idag med både morgonmöte och kvällsmöte men sedan tänker jag att jag ska trappa ner under resten av veckan och riktigt mysa mig in i ledigheten som börjar på fredag kväll. Jag är färdig med julklappsshoppingen vilket känns skönt så det jag har kvar att fixa i veckan är att slå in de 4 sista julklapparna och sedan beställa hem all julmat. Kanske blir det något mer julbak också, jag har inte riktigt bestämt än. Såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Heldag på kontoret med Alicia! Morgonmöte, kvällsmöte och en massa kontorsjobb därimellan.

Tisdag: Ännu en kontorsdag och så tänkte jag gå hem lite tidigare så att jag hinner fixa mig inför julbordet med Andreas jobb som vi ska på på kvällen.

Onsdag: No plans, lovely! Blir nog årets sista dag på kontoret och fixa med lite småsaker. Det är svårt att ta tag i nya stora projekt med brudparen nu då vi snart ska pausa, så det gäller mest att knyta ihop säcken den här veckan.

Torsdag: Frukostdate med Lisa! Sedan ska jag ta en vända på stan och köpa hem alla snittblommor till jul och lite annat.

Fredag: På fredag tänkte jag jobba hemifrån och eventuellt yoga på förmiddagen. Fixa i ordning allt det sista, kanske förbereda lite av maten till julafton osv så att vi verkligen bara kan myyyysa hela helgen. På kvällen ska vi fira in två veckors ledighet med en riktig dundermyskväll! Dags för Polarexpressen kanske?

Lördag & Söndag: Inga planer alls! Är så van att alltid jobba i blomsterbutik fram till sista timmarna kvällen innan julafton så detta känns verkligen konstigt, men ska också bli såååå härligt såklart. Det kommer säkert vara lite förberedelser kvar och sedan börjar familjen droppa in på söndag :) Tänker att jag ska köra julaftonsmode hela helgen, haha.


Gillar

Kommentarer

simoneeriksson
simoneeriksson,
Så spännande vecka<33
nouw.com/simoneeriksson
BLOG_of_FOODCRAFT
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229