Vecka 7


NI GLÖMMER VÄL INTE ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM? 😊@FANNYSTAAF

Hej på er! Idag var jag riktigt segstartad trots att jag sov 9 timmar inatt. Jag förstår inte hur jag kan vara så otroligt trött hela tiden nu, jag skyller på det galet dystra vädret. Det ser ju dock ut att bli sol + moln och plusgrader här i Stockholm hela veckan från och med imorgon så det känns heeelt underbart! Vi kanske till och med kan få lite vårkänslor? Och man kan ha sneakers och solglasögon? Let's hope so! Jag känner mig väldigt färdig med vintern. Såhär ser veckans planer ut:


Veckans planer


Måndag: Jobba hemifrån då internet har strulat lite på kontoret det senaste och jag har massor av saker på min checklista som inte kan vänta. Så, det kändes säkrast att jobba ifrån hemmakontoret idag! Tänkte gå ut på en lunchpromenad för att få lite luft och passa på och springa några ärenden också.

Tisdag: Kontorsjobb hela dagen och sedan ett First Wed Kit-möte på kvällen.

Onsdag: Mötesmarathon på kontoret med brudpar! 3 stycken långmöten från 11 och framåt så ska försöka pussla in en lunch och lite mailjobb där emellan.

Torsdag: Poddag! Vi ska spela in flera avsnitt i studion på förmiddagen och sedan göra planeringsjobb på eftermiddagen. Sedan är det ju alla hjärtans dag också så på kvällen blir det skaldjursmiddag hemma!

Fredag: Min födelsedag! Jag tänkte lyxa till det och vara ledig hela dagen. Sovmorgon, sedan har jag bokat in mig på en massage vid 11 och på kvällen ska vi ut och äta med familjen :)


Gillar

Kommentarer

Gabriella
Gabriella ,
Hej Fanny! Jag älskar din stil och får så mycket klädinspo genom att gå in på din blogg/insta😍🙌🏼 Letar efter den perfekta beiga koftan, och såg på bilden till höger i mittenraden att du har en beige tröja, vart är den ifrån?
Kram!
fannystaaf
fannystaaf,
Hej Gabriella! Vad glad jag blir, tack! 😃 Koftan är från Asos. Köpte den på mellandagsrean men den kan nog finnas kvar ändå 😊 Kram!
nouw.com/fannystaaf
Lizette
Lizette,
Hej, varifrån kommer matsalsbordet? Väldigt fint!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229