Vecka 7


NI GLÖMMER VÄL INTE ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM? 😊@FANNYSTAAF

Hej på er! Idag var jag riktigt segstartad trots att jag sov 9 timmar inatt. Jag förstår inte hur jag kan vara så otroligt trött hela tiden nu, jag skyller på det galet dystra vädret. Det ser ju dock ut att bli sol + moln och plusgrader här i Stockholm hela veckan från och med imorgon så det känns heeelt underbart! Vi kanske till och med kan få lite vårkänslor? Och man kan ha sneakers och solglasögon? Let's hope so! Jag känner mig väldigt färdig med vintern. Såhär ser veckans planer ut:


Veckans planer


Måndag: Jobba hemifrån då internet har strulat lite på kontoret det senaste och jag har massor av saker på min checklista som inte kan vänta. Så, det kändes säkrast att jobba ifrån hemmakontoret idag! Tänkte gå ut på en lunchpromenad för att få lite luft och passa på och springa några ärenden också.

Tisdag: Kontorsjobb hela dagen och sedan ett First Wed Kit-möte på kvällen.

Onsdag: Mötesmarathon på kontoret med brudpar! 3 stycken långmöten från 11 och framåt så ska försöka pussla in en lunch och lite mailjobb där emellan.

Torsdag: Poddag! Vi ska spela in flera avsnitt i studion på förmiddagen och sedan göra planeringsjobb på eftermiddagen. Sedan är det ju alla hjärtans dag också så på kvällen blir det skaldjursmiddag hemma!

Fredag: Min födelsedag! Jag tänkte lyxa till det och vara ledig hela dagen. Sovmorgon, sedan har jag bokat in mig på en massage vid 11 och på kvällen ska vi ut och äta med familjen :)


Gillar

Kommentarer

aqvistemilia
aqvistemilia,
Hoppas du får en fin vecka <3
nouw.com/aqvistemilia
fannystaaf
fannystaaf,
Detsamma! 😊
nouw.com/fannystaaf
Ragnhild
,
Hei! Hva heter podden din? <3
fannystaaf
fannystaaf,
Hej! Den heter Bröllopspodden 😊
nouw.com/fannystaaf
Hanna
,
Hej Fanny! Jag har följt dig i säker 8-9 år och tycker din blogg (och instagram) är så härlig. Du lyckas alltid förmedla en genuin känsla i allt du gör. Jag har en fundering till dig som jag hoppas du har tid och lust att svara på. För tillfället läser jag till jurist (kommer ta examen i januari 2020) men sedan 2-3 år tillbaka har jag, av flera olika anledningar blivit sugen på att jobba som bröllopskoordinater, yrket som jurist lockar mig inte alls längre. Men, det som gör mig fundersam är att jag snart har spenderat 4,5 år på juristprogrammet med därtill hörande CSN-skulder. Yrket som bröllopskoordinator är väl, om jag inte har helt fel, rätt tuff? Trots att det har gått väldigt bra för dig är väl marknden fortfarande väldigt liten här i Sverige? Var du någonsin tveksam till att börja jobba som bröllopskoordinator pga detta? Om ja, vad fick dig att köra på ändå? Sen undrar jag även hur många dagar eller timmar per vecka du pluggade under din utbildning och hur många månader det tog för dig att fullföra den? Blev du färdig på 6 mnd? Jag tycker det skulle kännas som ett misslyckande att börja om från ruta ett med en helt annan yrkesväg såhär sent. Samtidigt kommer jag kanske ångra mig ännu mer om jag inte tar tag i detta nu, med tanke på att jag gått i dessa tankarna under 2-3 år utan att ha gjort något åt situationen.. Ber om ursäkt för lång kommentar!
fannystaaf
fannystaaf,
Hej Hanna! Tack för din kommentar och dina fina ord 😊 En liten fun fact är att jag också hade tänkt plugga vidare till jurist, men hann inte börja innan jag ändrade mig. Så de yrkena verkar locka samma personer 😉 haha. Ang. bröllopsbranchen så måste jag vara ärlig och säga att den är tuff. Det finns inte så många jobb, det är inte så välbetalt i och med att man jobbar med privatpersoner och majoriteten av det man tjänar äts upp av skatter och kommer alltid att vara en risk. Jag har haft jättetur som kom igång så snabbt och redan kan jobba på heltid med det. Sedan är det väldigt säsongsbaserat och man får vara beredd på att säga hejdå till lata sommardagar i sommarstugan då man jobbar väääldigt mycket Mars-September. MEN, sedan är det också ett fantastiskt roligt och givande jobb som är varierande och känns lyckligt på något vis. Jag var absolut osäker innan jag valde att satsa på en karriär som bröllopskoordinator och det var inte så många som trodde att det skulle gå vägen när jag startade mitt företag men jag kände att om jag inte gör det kommer jag alltid att undra. Hellre testa och misslyckas, och sedan byta karriär i sådana fall. Men, jag hade inte heller en utbildning inom något annat som du har och jag förstår helt att du tycker det känns jobbigt när du lagt så mycket tid och tagit lån. Jag tror att du behöver gå på din magkänsla här! Livet är för kort för att göra något som du inte älskar, men samtidigt så är det viktigt att du är medeveten om att det är en knepig och "risky" branch. Jag gjorde min utbildning på ca 9 månader och pluggade då ungefär 2 dagar i veckan 😊 Ibland mer, sedan tog jag ledig några veckor under sommaren etc. STORT lycka till med allt! Kram
nouw.com/fannystaaf
Gabriella
,
Hej Fanny! Jag älskar din stil och får så mycket klädinspo genom att gå in på din blogg/insta😍🙌🏼 Letar efter den perfekta beiga koftan, och såg på bilden till höger i mittenraden att du har en beige tröja, vart är den ifrån?
Kram!
fannystaaf
fannystaaf,
Hej Gabriella! Vad glad jag blir, tack! 😃 Koftan är från Asos. Köpte den på mellandagsrean men den kan nog finnas kvar ändå 😊 Kram!
nouw.com/fannystaaf
Lizette
,
Hej, varifrån kommer matsalsbordet? Väldigt fint!