Vecka 8


Hej alla och "glad måndag"!

Har ni haft en härlig helg? Min har varit perfekt! Det har ju varit min födelsedagshelg med firande på själva födelsedagen i fredags, födelsedagsfest för våra vänner i lördags och lyxigt hemmamys hela dagen igår. Blir inte bättre än så! Lite bilder från i fredags + vad jag fick i födelsedagspresent (bästa!!) kommer upp i ett inlägg imorgon. Så länge tänkte jag att vi skulle kika på veckans planer:

Måndag: Jobba ikapp med mailen på förmiddagen och sedan planera och förbereda veckans bloggning på eftermiddagen.

Tisdag: Jobba tillsammans med Anna (som var min praktikant förra säsongen, hon har några FSE-bröllop hon jobbar med själv nu i år!). Jag ska spika fler designkoncept och påbörja moodboarden till omslagsplåtningen vi gör i mars.

Onsdag: Jobba med Alicia (min nuvarande praktikant)! Vi har några möten, lite kontorsjobb och tänkte även passa på att fota lite till bloggen.

Torsdag: Två telefonmöten på förmiddagen och sedan bara lungt kontorsjobb på eftermiddagen som det ser ut än så länge. Saker brukar dock dyka upp, haha. På kvällen ska jag äta middag med Tina!

Fredag: Inga planer än! Jag kör nog kontoret på förmiddagen och jobbar hemma på eftermiddagen så känns det som att helgen blir lite längre :)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229