VECKANS HAPPENINGS

Äntligen har Cathrine kommit hem från Perth! Vi bokade in en nu-genast-lunch och pratade om allt som hänt det senaste, så himla glad att ha henne i samma stad igen :)

.

Torsdag-Fredag var det konferens med Those Lovely Days! Herregud vad dessa tjejer är inspirerande alltså, är så himla tacksam och glad över att få jobba med dem. Vi pratade massor om framtiden och fick så mycket jobb gjort. Sedan satt jag och Elin i en hotellsäng vid midnatt och planerade vår nästa fotografering, så himla härligt. Blev även en riktigt mumsig trerätters i Jönköping!

.

Sist men inte minst hade jag världens härligaste helg, den sista lediga på länge då jag har både Blomsterriketjobb och bröllop nu framöver! I fredags bjöd jag hem alla gamla UF-tjejer och vi åt middag och förfestade lite hemma hos mig innan det blev utgång, kvällen slutade med mackor i sängen med Frida. På lördagen var jag ute och drack lite drinkar och idag hade jag Tina över på brunch (bakade scones!) och så blev det en lång fika på eftermiddagen följt av lite kvällsjobb.

Nu blir det sen middag och lite Netflix innan sovdags!

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Hej Fanny 😊 Den glittriga toppen eller om det var en klänning, var har du köpt den? Kram
Cathrine
,
Så mysigt var det! 😃 <3