VECKANS PLANER

Måndag: Jobba hemifrån och förbereda så mycket som möjligt inför veckan då jag inte kommer ha så mycket tid över till exempelvis mail.

Tisdag: Alla hjärtans dag! Jobb i butiken hela dagen och sedan ska jag sova hemma hos mamma och pappa.

Onsdag: Min födelsedag! Ska spendera dagen hos mamma och pappa, vi ska bland annat ut i skogen och plocka en massa material till helgens bröllop. På kvällen ska jag ut och äta middag med Matilda!

Torsdag: Inhandla det sista inför bröllopet samt sätta igång med blommorna och packa alla dekorationer

Fredag: Åka till bröllopslokalen och dekorera allt som går att göra i förväg

Lördag: Bröllop!

Söndag: Organisera och fixa med allt jag har med mig tillbaka från bröllopet, och sedan ha en riktigt lugn myskväll.

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Åh vad roligt med bröllop! Kommer du visa bilder därifrån på bloggen? 😊 Hade varit kul att se, t.ex. dekorationer och sådant, men förstår om inte brudparet vill att bilder på ansikten visas.
Stephanie
,
Hej Fanny! Jag förstår att du har mycket att göra med alla dina jobb och bröllop och jag är verkligen imponerad utav dig och allt du tar dig för! Jag vill inte ge dig dåligt samvete för att du inte hinner uppdatera bloggen i samma mån som tidigare. Men jag saknar dina outfit's och inredningsinlägg för det har gett mig mycket inspiration genom åren. Har läst din blogg i många år och förr var det den första av alla bloggar jag kollade när datorn åkte upp. Nu är det inte så längre men jag kollar in här då och då för att få inspiration och se hur det går för dig. Vill mest bara berätta att du verkligen har gett mycket inspiration genom dina blogg år och att du är grym som kör på! Allt har sin gång och även om bloggen inte är densamma som innan så är du imponerande! Så kört hårt och glad alla hjärtans dag! <3
Sofia
,
Grattis Fanny på din födelsedag! Jag hoppas att du fick en mysig dag och all lyckoönskningar till helgens bröllop! Kram