VECKANS TIPS

Här kommer ett lite knäppt, men väldigt bra tips åt er! På bilden ser ni min nya favoritprimer! Lite otippat, jag vet haha, men den är verkligen hur bra som helst och framförallt så är den extremt prisvärd om man jämför med riktiga primers som kostar flera hundra kronor för en liten pytteflaska. Mitt smink har aldrig hållt på länge som med denna after shave (hör själv hur det låter, haha) och framförallt så håller sig min hud matt och fin så himla länge. När jag först såg denna i en youtubevideo blev jag väldigt skeptisk men samtidigt nyfiken och vad givetvis tvungen att testa, vilket jag är så glad att jag gjorde! Ni hittar den för 79 kronor här.

Here is a weird, but very good beauty tip for you guys! In the picture you see my new favorite primer! A little unexpected, I know haha, but it's really so good and extremely cheap if you compare it to "real primers". This after shave really makes my makeup hold that much longer and my skin doesn't get shiny as easily. When I first saw this in a youtube video I was a but skeptical but I got curious so I tried it which I'm so happy I did! You can buy it here.

Gillar

Kommentarer

Cathrine
,
Haha, jag ska köpa denna nu! ;D
Gail Jimenez,
How about the scent? Is it overpowering like the usual scent of men products? www.thedreamisreal.wordpress.com
www.thedreamisreal.wordpress.com
Sara,
Den är verkligen så grymt bra som primer!
Nouw.com/sarakarolina
Emma
,
Jag ska på utbytesstudier i Australien om bara en vecka och jag undrar hur lång tid tog det med tidsomställningen? Hade varit så kul om du gjorde ett inlägg om lite tips inför en Australienresa. Hade behövt det nu haha. Kram!
Ljuva Julia,
Jag tycker att Niveas produkter doftar så himla gott 😃
ljuvajulia.se
Madeleine,
Det där har jag testat en gång så vågar inte säga vad jag tyckte om den som primer, men jag kunde inte riktigt tänka bort lukten. Tycker den luktar lite för mycket man. Vad tycker du om lukten? 😊
jaensson.blogg.se
Sarah,
Det är helt sjukt att den funkar så bra! xD Dessutom gillar jag doften, det är lite charm bakom den. 😊
nouw.com/sarahj