VECKOPLANER

Godmorgon, godmorgon! Nu sitter jag och myser framför nyhetsmorgon men måste strax ta mig i kragen och sätta igång med jobbet jag behöver få gjort innan jag ska åka till Blomsterriket. Jag tänkte dela med mig av mina veckoplaner så länge, det blir mycket jobb hemifrån denna vecka eftersom att jag som sagt är kattvakt och tycker så synd om kissarna när jag lämnar dem ensamma i en så liten lägenhet länge. Dom är ju liksom vana vid att gå ut flera gånger om dagen och röra sig i ett stort hus, så jag försöker leka med dem, borsta och klappa mycket för att ändå hålla dem underhållna.

Måndag: Ha ett telefonmöte samt sätta ihop två offerter på morgonen och sedan jobba på Blomsterriket från 12.

Tisdag: Stora ärendedagen! Jag ska fixa en del privat så som hämta ut paket och springa förbi banken men framför allt köpa in en massa till vinterbröllopet tillsammans med Nina.

Onsdag: Jobba hemifrån på förmiddagen (uppdatera checklistor och göra bokslutet för 2016) och gästa en podd på eftermiddagen, mer om det senare!

Torsdag: Två möten på förmiddagen och jobb hemifrån samt storstäda lägenheten på eftermiddagen!

Fredag - Söndag: Ta långhelg, så underbart! Jag ska bland annat ha myskväll med Anna som jag inte träffat på sååå länge.

Gillar

Kommentarer

Carmen,
Love the style of these pics! <3
www.carmenmattijssen.nl
Johanna
,
Jag har följt din blogg länge och tycker det är så himla ballt att du gått från dröm till verklighet som bröllopskoordinator, verkligen power och så inspirerande! Är långt från giftemål men när det är dags hoppas jag att du fortfarande håller på haha 😉
Elin S
,
Din blogg är så bra! Så genuin och spännande att följa i allt företagande. Du är grym! Kram <3