VECKOPLANER

Herregud vilken helg! Så mycket jobb och ett helt fantastiskt vackert bröllop. Allt gick enligt planerna och vädret var helt oslagbart, rena rama våren med strålande sol! Är oändligt glad över att vi bestämde oss för att ha vigseln utomhus trots vilken tid på året det är för det var verkligen helt magiskt. Ovanför ser ni en liten sneakpeek på dukningen jag gjorde samt vår "glamorösa" middag på golvet i fredags när vi var mitt uppe i alla dekorationsförberedelser! Haha. Jag ska visa lite fler bilder sedan när fotografen är klar med dem och brudparet har gett mig OK :) Nu ska jag iväg och jobba på Blomsterriket vilket nästan känns lite overkligt efter den här helgen, men det ska bli skönt att "vila" hjärnan lite och bara göra sådant man kan utan och innan. Imorgon sätter planeringen inför nästa bröllop igång på riktigt!

Måndag: Jobba på Blomsterriket

Tisdag: Kontorsdag hela dagen, jobba ikapp med mail och sätta ihop några designförslag!

Onsdag: Jobba hemifrån på förmiddagen, ta ett möte med ett potensiellt nytt brudpar på eftermiddagen och sedan träffa Greta på kvällen.

Torsdag: Jobba halvdag och sedan ta långledigt! Har inte varit ledig en enda dag på tre veckor så jag tänkte kompensera för det med en lång och härlig helg. På eftermiddagen ska jag hem till min faster Marie och mini-kusin Ingrid med mamma och mysa!

Fredag - Söndag: Ledig! Ska bland annat ut med tjejerna och fira min födelsedag lite i efterskott.

Gillar

Kommentarer

Carmen,
Look at that pizzaaa, yum! X Carmen - www.carmenmattijssen.nl
www.carmenmattijssen.nl
Madeleine,
Vad spännande, ser fram emot att få se bilderna från bröllopet 😊 Och långledigt förtjänar du verkligen om du jobbat tre veckor i sträck! Bra kämpat! kram
jaensson.blogg.se
ISA,
åh lova nu att du njuter av långledigt i helgen!? låter underbart. Hoppas vi får vårväder då 😊)
isabyl.devote.se
Nathalie
,
Åh du är så otroligt duktig och inspirerande Fanny! Stort grattis till ditt första bröllop! kommer du visa några bilder? Jag väntar med spänning