Instagram @fannystaaf

   VECKOPLANER + LYCKOKÄNSLOR

   Herregud vilken fullbokad vecka jag har framför mig, men ser ni hur rolig den är eller?! Ser verkligen fram emot varenda dag så himla mycket. Jag älskar verkligen mitt "nya" liv här hemma i Stockholm så mycket, även fast jag saknar Perth ibland. Det är bara så extremt lyxigt att ha alla sina vänner + familj här och kunna träffa dem hela tiden, få jobba med sitt eget företag som man brinner så mycket för och det känns bara som att varenda dag i varje vecka de senaste månaderna har haft riktig guldkant. Jag måste verkligen säga att det var länge sedan jag mådde så bra och kände mig så stark, energifylld och lycklig som jag gör just nu. Det är inte ofta man pausar för att känna sådant men idag har jag gjort det!

   Måndag: Jobba på Blomsterriket hela dagen och träffa Tina och laga middag på kvällen.

   Tisdag: Skypefrukost med Paula (som jag saknar henne! ♥), några timmars kontorsjobb och sedan ska jag åka till ett av mina brudpars lokaler för designmöte med dem samt andra möten med deras leverantörer. Kommer ta större delen av dagen men kommer få massor gjort!

   Onsdag: Intervjua månadens kreatör för TLD på morgonen, möte med ett brudpar vid lunch, lite kontorsjobb hemifrån och sedan på kvällen hostar jag en middag för alla mina vänner i samarbete med Sangre De Toro

   Torsdag: Jobba hemifrån hela dagen och på kvällen blir det familjekväll på Ball Breaker. Trekamp i biljard, shuffleboard och bowling väntar. The parents are going down ;)

   Fredag: Morgonmöten och förberedelser inför en fotografering vi gör för BröllopsGuiden nästa vecka. På kvällen blir det middag ute och mys!

   Lördag: Lugn morgon och sedan Yasuragi med Matilda, Mamma och Sofia.

   Söndag: Yasuragi!

   Gillar

   Kommentarer

    Outfits