VECKOSCHEMA

Godmorgon! Det är måndag igen och jag är redo för en helt fullspäckad med rolig vecka! Jag behöver sätta mig och skriva ihop veckans checklista på väg till jobbet dock för just nu är jag så uppstressad över allt som ska göras som jag ska hålla koll och sortera ut i huvudet. Så fort det kommer ner på papper brukar jag kunna släppa det bättre för stunden, bästa trixet! Här är veckans planer så länge, nu är det dags att röra på sig!

Måndag: Jobba på Blomsterriket hela dagen och middag med Matilda på kvällen

Tisdag: Resa till Göteborg tiiidigt på morgonen och ha en fotografering med Those Lovely Days. När vi är klara ska jag åka till till Cajsa för en myskväll, så himla länge sedan vi sågs!

Onsdag: Umgås lite med med Cajsa och ta ett tåg hem, får se detta som min lediga dag denna vecka!

Torsdag: Kontorsdag heeela dagen, ska checka av en världslång (men rolig) checklista samt träffa mitt vinterbrudpar på kvällen för en sista avstämning innan nästa veckas bröllop.

Fredag: 3 möten och jobb med datorn där emellan!

Lördag - Söndag: Jobba på Blomsterriket, fira Fridas födelsedag på lördagen!

Gillar

Kommentarer

Emelie
,
Hej Fanny! Jag undrar om du har lust att berätta lite om själva företagandet? Har du valt att starta AB eller firma? Hur har du valt att göra med redovisning och sånna saker? Är du en sån som vill hålla koll själv eller vill du fokusera på själva jobbet o låta någon annan sköta papperna? Vad har du för mål? Tycker du att de va läskigt att starta företaget? Tack för en fin blogg Kram