VI SLOG TILL!

DEN ÄR VÅR!

Igår kväll skrev vi på papprerna för denna sekelskiftsdröm på en av mina favoritgator i Birkastan. Jag tror inte riktigt att jag har förstått det än, bor vi i denna om bara 2 månader?! När vi var på visning och såg den för första gången i söndags blev jag helt tagen av allt ljus som släpptes in och kände i hela kroppen att "här vill jag bo!". Sedan hade den en stor nackdel som fick oss att tveka, ingen balkong. Vi hade inte ens övervägt att gå på en visning av en lägenhet utan balkong då det var ett av våra vägrar-rucka-på-krav men den här kändes så rätt så vi tänkte att vi skulle dit och kolla i alla fall mest för att känna av känslan och sekunden vi klev igenom dubbeldörrarna i hallen var jag hooked.

Efter mycket funderingar och diskussioner fram och tillbaka kände vi att det var mer värt det för oss att ha en lägenhet vi älskar 365 dagar om året än en mindre lägenhet med balkong som man kan sitta på under somrarna. Vi är ändå nere på Västkusten så många veckor på sommaren och det är under hösten, vintern och våren när man är hemma och har vardag som jag verkligen känner att man behöver ett hem att pusta ut i som ger en energi och får en att känna sig lycklig. Det blir ju ännu viktigare för mig som jobbar hemifrån också.

Det är en tvåa på 66 kvadratmeter vilket är lite roligt eftersom att vi idag har två ettor på 33 kvm var så det blir exakt samma yta som vi äger idag fast ihop. Så, nu är det dags att sälja våra men vi låg ju härligt nog steget före här och har dem redan startklara så båda dyker upp på Hemnet redan imorgon och visningar blir nästa helg. Så nu har söndagsnöjet lägenhetsvisningar bytts ut mot inredningsjakt, är så himla taggad på att inreda denna! Vi kommer placera möblerna liknande som på bilderna men vi ska riva ut den väggfasta garderoben i sovrummet och eventuellt måla det i en annan färg.

Nu ska jag nypa mig själv i armen hela dagen!

.

Sedan ett stort + för mig, badkar! Andreas och min familj har retat mig så mycket för att jag är så exhalterad över detta men jag äääälskar verkligen att bada alltså, haha.

Gillar

Kommentarer

Jasmine
,
Men gud vad fin! Stort grattis till köpet 😊
Minna,
Fantastiskt fin! Stort grattis till er
Hello@hotmail.com
maria,
Sååå himla fint!! Rena drömmen ju!
www.nouw.com/mariacharlotte
Anneli
,
Jättefin! Ska bli skoj att se inredningen framöver 😊.
Julia,
Men åååh vad kul!!! Stort grattis!! Lägenheten ser verkligen SÅ fin ut!
www.frusmetana.blogg.se
Enna,
Så fin och stor lägenhet! Grattis
Sayyeastofashion.blogg.se
Astrid
,
Wow va fin! Grattis!
Maja
,
Haha vad sjukt! Har läst din blogg i flera år och nu ser jag att du blir min nya granne! (Bor en halv trappa upp i samma hus sedan 1,5 månad tillbaka och stormtrivs redan) 😊 Stort grattis och välkomna till huset!
Fanny Staaf,
Hej Maja! Vilket sammanträffande, och vad roligt! Om du ser detta får du jättegärna maila mig, vore roligt att känna någon i huset 😃 Kram!
fannystaaf.se
Cecilie Madsen
,
Så dejligt for jer!!! Tillykke