VIDEO-FRÅGESTUND

Många av er ber ju ofta om videos här i bloggen, och nu ska det bli av! Fler videos utlovas. Till att börja med, för att värma upp lite, tänkte jag köra en liten video-frågestund. Alltså, ni ställer frågor som jag sedan svarar på muntligt i en video! Har ni något speciellt ni undrar över om vad som helst så är det bara att slänga iväg en kommentar här, videoskapandet startar nästa vecka!

Many of you have been asking for more videos here on the blog, and there will be! I now promise you that. To start with I'm thinking I will make a Q&A session in video form, you'll ask be questions and I will film when I answer then. So if you have anything that you have been wondering about, just send me a comment I'll start working on the video next week!

Gillar

Kommentarer

Johan,
Vad lyssnar du på för slags musik? Vilket/vilka fotbollslag håller du på?
finest.se/soulful
Matilda
,
Gud vad roligt med videos!!! Jag har massor av frågor till dig: Hur mår du? Trivs du i Australien? Är livet i Australien som du tänkt dig? Kommer ni flytta hem till Sverige igen och blir det Stockholm igen då? Om du får välja endast ett plagg, vilket tycker du ALLA borde ha i garderoben? Tror du på livet efter döden? Vad är roligast med din bröllopsutbildning tycker du? Kommer ni bo i samma lägenhet i Australien hela perioden? Har du någon talang? Alternativt något annorlunda som ingen bloggläsare vet om dig? Sen har jag en önskan om du skulle vilja göra din morning routine och din everyday makeup (full, alltså med din bas också) i video? Vore så himla kul att se! Ett tips är att då starta en youtubekanal också, för om alla dina följare prenumererar på din kanal/tittar på dina vidoes så kan du som alla youtubers ha det som en del i ditt jobb också (dvs. du kan tjäna pengar på det). Tex Keela, bloggaren, började med youtubevideos och nu har hon över 100 000 prenumeranter och det är hennes huvudsysselsättning nu. Bara ett litet tips. Stor kram till dig!