VISNINGSSÖNDAG

Hej fina ni! Vilket härligt söndagsväder vi fick :) Andreas och jag har varit ute på lite lägenhetsvisningar idag, sååå spännande. På mötet med banken så fick vi veta att vi kunde få det lånet vi ville ha men vi vill egentligen vänta tills efter årsskiftet med att köpa nytt. Men jag menar, finns det något roligare än att leta lägenheter i Stockholms innerstad? Hemnet är ju beroendeframkallande, haha. Så, vi smygkollar lite nu och har en del visningar inbokade framöver också.

En av lägenheterna vi tittade på idag föll vi verkligen för, den var preciiis vad vi letade efter så vi tog en liten kaffepaus och gick igenom prospektet ordentligt mellan visningarna.

En av lägenheterna låg i mysiga Altlas! Tyvärr så var den väldigt mörk, dåligt planerad och hade ingen diskmaskin (big nono!) haha. Vi är sååå trötta på handdisk.

Det snyggaste sällskapet hade jag ju också!

Nu blir det söndagsmys hemma med Foodora, Netflix och en massa tända ljus. Kan söndag vara veckans bästa dag? Jag tror nästan jag tycker det! Njut av kvällen så hörs vi imorgon ♥

Gillar

Kommentarer

Kajsa Svensson
,
Åh var är den fina klänningen/tröjan ifrån? 😊