Vecka 6

ONLY 3 DAYS LEFT...


Hej fina ni! Åhhhhh nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker, längtar orimligt mycket samtidigt som jag känner mig väldigt stressad då jag har så mycket jobb kvar att göra innan jag åker och jag måste förbereda alla mina par och ge dem små bröllopsläxor att göra medans jag är borta så att planeringen inte står helt still. Vi åker i alla fall en väldigt skön tid, taxin till Arlanda hämtar upp oss runt 11 på torsdag så vi kan sova ut ordentligt, packa det sista på morgonen men behöver inte heller gå runt och vara ivriga och vänta på att få åka halva dagen (ja, det gör jag annars, haha). Nu sitter jag och Anna hemma hos mig och jobbar och om en liten stund ska vi iväg på ett litet studiebesök, hoppas att ni alla får en grym start på veckan!

Måndag: Jobba med Anna hela dagen. Vi ska bland annat fixa två moodboards och åka iväg på ett litet studiebesök. Jag ska försöka hinna med lite inköpsärenden också. Behöver bland annat köpa solkrämer och pocketböcker.

Tisdag: Kontorsjobb heeeela dagen, måste förbereda allt som går inför resan så att jag ligger före i planeringen. På kvällen ska jag på ett Body Balancepass.

Onsdag: Fixa det sista jobbet, maila alla mina brudpar med statusuppdateringar samt info om vad de kan kika på medans jag är borta, sätta autoreply på mailen, packa, springa de sista ärendena och sedan gå in i semestermode!

Torsdag: Thailand!


Gillar

Kommentarer

bysanna
bysanna,
Åh vad härligt. Trevlig resa!
nouw.com/bysanna
fannystaaf
fannystaaf,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/fannystaaf
Nettan
Nettan,

Härliga bider 😊

nouw.com/nettan