WHAT I LOOK FORWARD TO IN NOVEMBER

Flytta till Sverige

Ja först och främst ser jag såklart fram emot att flytta hem till Sverige, även fast det känns sorgligt att flytta från Perth. Jag har alltid varit en väldigt hemmakär person som aldrig hade några planer på att flytta utomlands. Sedan blev det ju så ändå tack vare omständigheterna vilket jag är extremt tacksam över, jag hade verkligen aldrig varit där jag är idag utan dehär åren och erfarenheterna men det finns ändå en stor lättnad i att få komma hem igen nu och "börja på resten av mitt liv" haha. Och utomlands finns ju alltid kvar sen!

 

Höstmys

Lite höstmys hoppas jag på att hinna med innan julen sätter igång! Jag älskar ju hösten och allt som hör till så jag är glad att jag kommer hem redan i början av November i år, och inte början av December som förra året.

 

Flytta in i min lägenhet

Vi har ju blivit väldigt bekväma här i lägenheten i Australien kan jag säga. Dubbelt så stor, två våningar, två badrum, tvättmaskin, diskmaskin, stor balkong, pool, gym, parkeringsplats + bil osv men det ska ändå bli skönt att få flytta tillbaka till min lilla etta. Mycket pga läget men också att få bo med sina egna möbler och prylar igen och känna att man har det fint runt omrking sig! Jag är sååå over att hyra möblerat, haha.
Första Advent

Ibland tycker jag nästan mer om första advent än julafton! När man gör allt juligt för första gången, kanske dricker första glöggen och ser på första julfilmen plus att man har hela December framför sig. Tyvärr så brukar jag ofta jobba i butiken på första advent och det gör jag även i år så jag missar det där värsta myset, men det är en väldigt rolig helg att jobba också då det brukar vara full fart, glada kunder och en massa julblommor och pynt som packas ner i påsarna!

 

Möten + Lokalbesök

Jag har så mycket jobb att ta igen vilket ska bli såååå kul! Möten, planering och så ska jag besöka flera lokaler antingen för första gången eller igen så att jag kan komma igång med allas designkoncept. Under hösten handlar allt om bokningar och budget, men under våren är det full fokus på design och styling!

 
Börja jobba med Nina

Som jag berättat tidigare så ska en tjej som heter Nina börja vara med mig som min assistent hela 2017-säsongen! Detta längtar jag massor efter delvis för att hon är otroligt duktig och delvis för att jag kommer ha någon att dela allt med! Jag är verkligen inte bra på att jobba själv och vill gärna ha någon att bolla och brainstorma med då och då som är insatt i vad jag gör, just nu får stackars Jesper försöka ta på sig det jobbet! Haha.

 

Those Lovely Days

Detta är något vi egentligen inte ska gå ut med förän imorgon, men jag tjuvstartar lite nu då det passade så bra i inlägget! Jag är numera en del av Those Lovely Days bröllopsteam vilket är så himla roligt! Jag har beundrat dem länge och älskat att de också jobbar med den stilen jag älskar som annars inte är så vanlig i Sverige än så givetvis tackade jag JA när det frågade mig! Så nu är jag deras bröllopkoordinator och designer + bloggare några gånger i månaden. Jag sätter igång andra veckan i November! Kolla in Thoselovelydays.se här!

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Vad hände med Berlin? 😊
Fanny Staaf,
Mitt företag fick en riktig rivstart som jag inte hade räknat med så jag fick ändra mina planer så jag kommer behöva vara i Stockholm. Jesper ska dock fortfarande flytta till Berlin så jag kommer vara där då och då och hälsa på 😊
fannystaaf.se
Ljuva Julia,
Ååååh, underbart, jag ska göra ett likadant inlägg tror jag - för att tvinga mig till lite höstpepp!
ljuvajulia.se
ISA,
Åh din november låter ju himla händelserik och härlig! Kan nog vara bra att lista ner såhär så man ser vad man har att se fram emot 😊 välkommen till swe sen <3
isabyl.devote.se
Alexandra,
Åh vad mysigt! Det låter som att du kommer att få en fin novembermånad!
nouw.com/alexandra_wiberg
Fanny Staaf,
Ja det hoppas jag att det blir! 😃
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Precis! När man ser det såhär svart på vitt så känns det alltid som mycket mer att se fram emot 😊
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Det är ett superbra och roligt trick, du borde prova 😃
fannystaaf.se