WHEN ALL TURNS TO BLUES

  Coat: Gianni (here), Jeans: TopShop, Boots: Report, Scarf: ACNE, Bag: Accessorize  

Som jag skrivit tidigare så hade jag ju inte ett enda höst/vinterplagg i Australien att ta med mig hit och nu har kylan kommit! Nej! Jag har denna nya, fina kappa som jag hittade här och min älskade halsduk från ACNE but that's about it. Detta är alltså hur jag kommer se ut i 3 månader nu, haha. Gillar det i alla fall! Idag jobbade jag hela dagen och det var all about flowers som vissa av er kanske såg på Snapchat? Vi har ett litet event som vi ska göra blommor till på onsdag nämligen. Nu ska jag fixa någon middag och se på PH, puss!

As I told you before I didn't have one single garment for autumn or winter in Australia to bring here and now the cold has come! No! I have this beautiful coat that I found here and my beloved scarf from ACNE, but thats about it. So this is what I will look like for the 3 months to come, haha. But I like it! Today I worked all day and it was all about flowers as some of you might have seen on Snapchat? Now I'm going to make some dinner and watch Paradise Hotel, xoxo!

 

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Rekommenderar verkligen denna! Så varm och skön 😊
Fanny Staaf
,
Hejsan och tack så mycket! Så himla roligt att höra 😊 Jag vet faktiskt inte, det är väldigt olika! Men lite olika kryddor, chilli, citron, salt och olivolja brukar det ofta vara 😊 Stor kram!
Fanny Staaf
,
Tack så mycket 😊
Fanny Staaf
,
Thank you so much 😊
Emilia,
Halsduken är så fin!
meremilia.se
Vilken mysig outfit! Kolla gärna in vår blogg, vi är två tvillingsystrar som åker till New York imorgon. 😊 http://wlaukkanens.se
wlaukkanens.se
Frida
,
ooooh funtar på att skaffa en acne-halsduk! vilken är det du har och hur är den i längden?
Fanny Staaf
,
Tack 😃
Fanny Staaf
,
Tack så mycket! Åh, ha en trevlig resa 😃
Fanny Staaf
,
Det tycker jag absolut att du ska! Bästa investeringen 😊 Jag har Canada och jag tycker att den är väldigt bra i längden, den fungerar liksom att ha hängandes över nacken och även att dra den ett varv runt utan att det känns kort.