WHICH ONE?

Nästa helg är det dags för bröllop! Min faster ska gifta sig med sin Anders och jag tror att det kommer bli en helt fantastisk dag, jag längtar verkligen. Men frågan är ju, vad ska man ha på sig? Förut hade jag ingen klänning, nu har jag två. Så jag tänkte rådfråga er, vilken tycker ni passar bäst? Den jag inte har på bröllopet tänkte jag ta med till Frankrike sedan och använda någon kväll. Det är ju lite samma stuk på dem men samtidigt känns de så olika. På bilderna ser ni förresten väskan jag beställde hem från Australien också, love it!

Så, vilken tycker ni? Rosa eller grå?

Next weekend it's wedding time! My aunt is getting married to Anders and I think it will be a fantastic day, I can't wait. But the question is, what to wear? Last week I didn't have a dress, now I have two. So I thought I'd ask you, which one do you think I should wear? The one I won't wear at the wedding I'll bring to France to wear one of the evenings. They are the same style but feel so different. On the pictures you can see the clutch I ordered home from Australia, love it!

Gillar

Kommentarer

Madde
,
Ta den rosa till bröllopet! Där smälter den in som en oskyldig men underbart vacker klänning, medan den gråa kommer att sticka ut bland gatulyktorna i Frankrike! 😊
Fanny Staaf
,
Det var PRECIS så jag tänkte men blev lite osäker när alla verkade tycka tvärt om 😉 Haha. Kram!
zassa
,
Jag röstar för den grå både till bröllop och Frankrike! Den passar himla fint till bröllop utan att ta fokus från bruden =) Och kommer göra sig fantastisk på de franska gatorna! Men du ska följa magkänslan, ta det som känns bäst!
Cicci
,
Den rosa på bröllopet och den grå till Frankrike - utan tvekan! Om väskan som syns på bilden är den du tänkt ha på bröllopet blir det perfekt komponerat med den rosa klänningen till.
Anna,
Jag tycker du ska köra på den gråa på bröllopet, den är verkligen gudomligt snygg 😊
Annssii.devote.se
Fanny,
ROOOOSA på bröllopet!!!
fannymalmborg.se
Fanny
,
Den gråa!!
Sara
,
Den rosa är kanske snäppet festligare och passar bättre på bröllop 😊 fina båda två!
Anna
,
snälla, kan du inte tipsa om klänningar man kan ha på bröllop i december? Alla färger var okej förutom vit såklart 😊
Linnéa
,
ROSA!